ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Στη βάση της φιλοσοφίας μας είναι η ολοκληρωμένη διατροφή με βάση τη φύση, η οποία έχει επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη για το σώμα, το πνεύμα, το περιβάλλον και τα ζώα! Γι’ αυτό και είμαστε περήφανοι για την παγκόσμια vegan (Vegan Society) και cruelty-free (PETA) πιστοποίηση που φέρουν όλες οι AMINO ANIMO πρωτεΐνες μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαμε στο Vegan Life Festival Thessaloniki ως επίσημοι χορηγοί, στις 8-9 Απριλίου, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Με σύνθημα «Join us on the vegan side», το φετινό διήμερο vegan meet-up της Θεσσαλονίκης περιλάμβανε live ομιλίες από ειδικούς γύρω από τη φυτική διατροφή, διαδραστικά εργαστήρια μαγειρικής από vegan chefs και food bloggers, πεντανόστιμα πιάτα με plant-based υλικά, ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες για παιδιά με στόχο την προαγωγή της αγάπης προς τα ζώα, της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και της ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Τόσο οι ομιλίες όσο και τα εργαστήρια είχαν ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Όσοι/ες πέρασαν από το περίπτερό μας, είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αποκλειστικά δώρα, να δοκιμάσουν τις βραβευμένες φυτικές μας πρωτεΐνες μέσα από vegan παρασκευές των υπηρεσιών catering Mammy’s Caravan και του gluten-free blogger A Day Without Gluten, να συνομιλήσουν με τα μέλη της επιστημονικής μας ομάδας, καθώς και να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Είτε είσαι vegan είτε ήθελες να ενημερωθείς για το βιγκανισμό, σ’ ευχαριστούμε που συμμετείχες μαζί μας στη μεγαλύτερη γιορτή ενός πιο βιώσιμου και οικολογικού τρόπου ζωής.

Οι νικητές/τριες του διαγωνισμού AMINO ANIMO – Vegan Life Festival Thessaloniki που κερδίζουν τη βραβευμένη οργανική πρωτεΐνη Power Mix Cocoa μαζί με το επαναχρησιμοποιούμενο Shaker Πρωτεΐνης είναι: Ειρήνη Καλιατζόγλου, Βασίλης Αποστόλου, Νικήτας Γραμενίδης, Κωνσταντίνος Παπαφιλίπου, Σοφία Καγξίδου.

Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 Moments

Μοιράσου αυτό το νέο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *