ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

4 χρόνια amino animo = δώρα για όλους!

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερόλεπτα

ΤΟ ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI

Η ομάδα του AMINO ANIMO συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, το κορυφαίο τριαθλητικό event της Ελλάδας. Ο πιο αναγνωρίσιμος και απαιτητικός αγώνας τριάθλου στον κόσμο, που πραγματοποιείται σε 53 χώρες και 6 ηπείρους, φιλοξενήθηκε φέτος στην περιοχή της Βουλιαγμένης, στις 20-23 Οκτωβρίου. Η διαδρομή περιλάμβανε 1.9 χλμ. κολύμβησης στη φημισμένη Αθηναϊκή Ριβιέρα, 90.1 χλμ. ποδηλασίας γύρω από τον ιστορικό Ναό του Ποσειδώνα και 21.1 χλμ. τρεξίματος στη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένη.

Οι οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO, ως απαραίτητος σύμμαχος στην αθλητική προετοιμασία και μυϊκή αποκατάσταση του κάθε τριαθλητή, έχουν καθιερωθεί πλέον ως ένα βραβευμένο premium brand φυτικής πρωτεΐνης. Στη φετινή διοργάνωση, η #teamAMINOANIMO μέτρησε περισσότερες από 30 IRONMAN συμμετοχές σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, έχοντας συγκεντρώσει ήδη περισσότερα από 100 μετάλλια σε διεθνείς αγώνες.

Μέσω του περιπτέρου μας στην IRONMAN Expo μοιραστήκαμε την #evolutioncomesnaturally φιλοσοφία μας με την τριαθλητική κοινότητα, παρουσιάσαμε τη νέα συλλεκτική συσκευασία της βραβευμένης μας φυτικής πρωτεΐνης Muscle Synthesis με την υπογραφή της κορυφαίας ελληνίδας τριαθλήτριας Τζένης Μπουλμέτη, πραγματοποιήσαμε γευστικές δοκιμές με τις φυτικές μας πρωτεΐνες σε μορφή vegan Recovery smoothie και Booster Bites, φωτογραφηθήκαμε με αναμνηστικά photo props, κληρώσαμε μοναδικά δώρα και συλλεκτικές εκπλήξεις.

Οι νικητές/τριες του διαγωνισμού AMINO ANIMO – IRONMAN 70.3 Vouliagmeni που κερδίζουν τη συλλεκτική συσκευασία Muscle Synthesis με την υπογραφή της Τζένης Μπουλμέτη και το επαναχρησιμοποιούμενο Shaker Πρωτεΐνης είναι: Δημήτρης Κοπανάς, Ζωή Τσιάρα, Γιώργος Καβαλιέρος, Θάνος Αθανασάκης, Αλέξανδρος Αξιώτης.

AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 -1
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 - 2
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 - 3
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 - 4
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 -5
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 - 6
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 - 7
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 - 8
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 - 9
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 -10
AMINO ANIMO - IRONMAN 2022 -11

Φωτογραφίες: Παντελής Συμεωνίδης.

Μοιράσου αυτό το άρθρο!