ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

4 χρόνια amino animo = δώρα για όλους!

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερόλεπτα

ΤΟ ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜO ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, αλλά μία γέφυρα ανάμεσα στην ιστορία και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. Η πιο απαιτητική διαδρομή 42.195 μέτρων στον κόσμο, αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της Ελλάδας, μία μοναδική γιορτή από τον Μαραθώνα μέχρι την Αθήνα, στα χνάρια της ιστορικής πορείας του Φειδιππίδη το 490 π.Χ. για τη μεταφορά του μηνύματος της νίκης των Αθηναίων έναντι των Περσών.

Η ομάδα του ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την ΟΠΑΠ Marathon Expo. Μαζί με 60.000 δρομείς και φίλους του αθλητισμού από 106 χώρες, ζήσαμε μία μοναδική εμπειρία ψυχικής δύναμης, θέλησης και αντοχής, εκεί ακριβώς που γεννήθηκε ο σύγχρονος πολιτισμός.

Στο Περίπτερο 56 της ΟΠΑΠ Marathon Expo στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do) γνωστοποιήσαμε την #evolutioncomesnaturally φιλοσοφία μας, εμψυχώσαμε το #τeamAMINOANIMO και όλους τους αθλητές πριν τον αγώνα, μοιράσαμε δροσερά smoothies και θρεπτικά energy bites με τις βραβευμένες φυτικές πρωτεΐνες μας και κληρώσαμε μοναδικά δώρα για όλους.

Οι νικητές/τριες του διαγωνισμού AMINO ANIMO – ΟΠΑΠ Marathon Expo που κερδίζουν τη συλλεκτική συσκευασία Muscle Synthesis με την υπογραφή της πρωταθλήτριας τριάθλου Τζένης Μπουλμέτη και το Shaker Πρωτεΐνης είναι: Αχμέτ Τάχα, Φωτεινή Σούρλα, Γιάννης Παρασκευάς, Μαρία Σπυροπούλου, Ιωάννης Διακογιάννης, Κρίστι Λίπο, Φούλα Τσαραπατσάκη, Αναστασία Καλαϊτζίδη, Μίλτος Γαρωνίδης, Βασιλική Μπάτρη.

AMINO ANIMO - Athens Marathon EXPO 2022 - 2
AMINO ANIMO - Athens Marathon EXPO 2022 - 3
AMINO ANIMO - Athens Marathon EXPO 2022 - 4
AMINO ANIMO - Athens Marathon EXPO 2022 - 5
AMINO ANIMO - Athens Marathon EXPO 2022 - 6
AMINO ANIMO - Athens Marathon EXPO 2022 - 7
AMINO ANIMO - Athens Marathon EXPO 2022 - 8
AMINO ANIMO - Athens Marathon EXPO 2022 - 9

Μοιράσου αυτό το άρθρο!