ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΤΟ ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜO… ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!

Το ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜO… έτρεξε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας!

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θεωρείται ίσως η πιο δύσκολη κι απαιτητική διαδρομή στον κόσμο, μια διαδρομή που συνδέει την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας με τη δύναμη της σύγχρονης. Τα 42 χλμ. του κλασσικού μαραθωνίου δρόμου αποτίουν φόρο τιμής στο «αποκορύφωμα του αθλητικού ηρωισμού», τον άθλο της μεταφοράς του νικηφόρου μηνύματος της νίκης των Αθηναίων έναντι των Περσών από τον Μαραθώνα μέχρι την Αθήνα από τον Φειδιππίδη το 490 π.Χ..

Στις 13 και 14 Νοεμβρίου, οι δρόμοι της Αθήνας αναβίωσαν ξανά την ιστορική αυτή διαδρομή του πρώτου μαραθωνοδρόμου, υποδέχοντας δρομείς από 83 χώρες και 100 εθνικότητες. Όλοι, με ανεξάντλητη δύναμη ψυχής, θέλησης κι αντοχής, έζησαν μια μοναδική εμπειρία ζωής, εκεί ακριβώς που γεννήθηκε ο σύγχρονος πολιτισμός.

Από μία τέτοια μεγάλη γιορτή αθλητισμού δε θα μπορούσαν να λείψουν οι οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO. Από 100% βιολογικές πρώτες ύλες από επιλεγμένους παραγωγούς, δίνουν στον οργανισμό τα απαραίτητα αμινοξέα για να συνθέσει πρωτεΐνες και μυϊκό ιστό, ενώ παράλληλα έχουν ευεργετική δράση στο πνεύμα και την ψυχή. «Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Σώμα και πνεύμα σε ισορροπία!

Η εμπειρία μας: Η ομάδα του AMINO ANIMO έζησε τη μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού της Ελλάδας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, από την πρώτη γραμμή. Μέσα από το περίπτερο 32 της Marathon EXPO μεταδώσαμε τον #evolutioncomesnaturally παλμό μας, εμψυχώσαμε τους συμμετέχοντες πριν τον αγώνα τους, μοιράσαμε πεντανόστιμα και υγιεινά smoothies οργανικής πρωτεΐνης σε συνεργασία με ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar και κληρώσαμε μοναδικά δώρα. Με την ιστορική κορδέλα τερματισμού να έχει κοπεί για ακόμη μία φορά, γεμίζοντας όλους μας με αμέτρητα συναισθήματα, δεν γίνεται παρά ν’ ανανεώσουμε το δρομικό ραντεβού μας για του χρόνου!

Οι νικητές του διαγωνισμού AMINO ANIMO – Marathon EXPO που κερδίζουν οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO για 3 μήνες είναι οι: Σπυριδάκη Αθηνά, Νέτου Αλεξάνδρα και Κεμερίδου Όλγα.

Previous
Next

Μοιράσου αυτό το νέο!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Μοιράσου αυτό το άρθρο!