ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΤΟ AMINO ANIMO ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ BIO FESTIVAL!

Tο Bio Festival επέστρεψε στις 6-8 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και οι 100% βιολογικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO δε θα μπορούσαν να λείψουν. Για όσους έχουν ήδη εντάξει τα βιολογικά προϊόντα στην καθημερινότητά τους ή για όσους αναζητούν ένα νέο υγιεινό τρόπο ζωής, αυτό το premium φεστιβάλ ήταν ο must προορισμός της Αθήνας.

Με μια ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονομία, το Bio Festival επαναπροσδιόρισε την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης κι ανέδειξε το healthy και eco-living, την τάση του μέλλοντος. Το πλήθος κόσμου που επισκέφθηκε το φεστιβάλ είχε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψει μια μεγάλη γκάμα βιολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία αποδεδειγμένα βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να αντιληφθεί τη σημασία της υγιεινής διατροφής και να υιοθετήσει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Έχοντας επίσημη βιολογική πιστοποίηση για όλα τα προϊόντας μας, βρεθήκαμε στο περίπτερο 26 όπου γνωρίσαμε όλους εσάς, μοιράσαμε δροσερά vegan smoothies, σοκολατένιο fudge και γευστικό χούμους με οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO σε συνεργασία με το Crudo, ετοιμάσαμε ζωντανά protein balls μαζί τη foodie Έλενα Ζηκάκη, ενημερωθήκαμε για τα οφέλη της φυτικής πρωτεΐνης στη διατροφή μέσα από σεμινάρια από τις διατροφολόγους Ήλια Αλεξιάδη-Σμυρνιωτάκη του Κέντρου Διατροφής και Ευεξίας “Ρίζα” και Δήμητρα Χριστοδούλου, κληρώσαμε δώρα και γενικά… περάσαμε τέλεια!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη μοναδική αυτή εμπειρία!

Go Bio, Go Healthy!

Οι νικητές/τριες του διαγωνισμού AMINO ANIMO – Bio Festival που κερδίζουν 10 Happiness Inside Gift Sets με τη βραβευμένη οργανική πρωτεΐνη Power Mix Cocoa είναι: Δημήτρης Μπαϊράμης, Ιωάννα Θεοδώρου, Ελευθερία Ρομπόκου, Βασίλης Αλεξάκης, Βασιλική Παντίσκου, Μαρία Παγωμένου, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Πέτρος Πέππας, Μαρία Στραγαλινού, Σάλυ Μπουτσίκα.

AMINOANIMO_BioFestival(1)

AMINOANIMO_BioFestival(7)

AMINOANIMO_BioFestival(5)

AMINOANIMO_BioFestival(2)

AMINOANIMO_BioFestival(3)

AMINOANIMO_BioFestival(9)

AMINOANIMO_BioFestival(6)

AMINOANIMO_BioFestival(10)

AMINOANIMO_BioFestival(11)

AMINOANIMO_BioFestival(8)

AMINOANIMO_BioFestival(12)

AMINOANIMO_BioFestival(4)

Μοιράσου αυτό το νέο!

Μοιράσου αυτό το άρθρο!