ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΤΟ AMINO ANIMO ΤΡΕXΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΜΩΝΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Έχοντας στη βάση της φιλοσοφίας μας την υγιεινή διατροφή και τη βελτίωση της καθημερινότητας ευπαθών ομάδων, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar για καλό σκοπό, τρέχοντας μαζί στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, στις 19 Μαρτίου, με μήνυμα #embrace_our_heroes.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, στόχος μας είναι η έμπρακτη στήριξη και ανάδειξη του έργου της Αμυμώνης, του Πανελληνίου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη», καθώς και η οικονομική ενίσχυση του προγράμματος «Πρώιμη Παρέμβαση», του πρώτου εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, το οποίο παρέχεται στο φυσικό περιβάλλον του παιδιού και της οικογένειας, στο σπίτι τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά 0-6, προσχολικής ηλικίας με τύφλωση, χαμηλή όραση, ή κάποιο διαγνωσμένο πρόβλημα οπτικής αντίληψης και συμβάλλει στην ενίσχυση των ερεθισμάτων του παιδιού, αλλά και στη συναισθηματική σύνδεση με τους γονείς, ώστε να αναπτύξει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ικανότητές του.

Αγκάλιασε κι ‘συ μαζί μας τους μικρούς ήρωες της Αμυμώνης με τους παρακάτω τρόπους:

  • Τρέχοντας στο φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας μαζί με την ομάδα AMINO ANIMO x ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar. Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα, αγοράζοντας την ενισχυμένη συμμετοχή αξίας 30€ για τα 5χλμ. και 35€ για τα 21χλμ. αντίστοιχα, η οποία περιλαμβάνει την exclusive dri-fit μπλούζα της δράσης και πολλά goodies από τα δύο brands. Για κάθε συμμετοχή, προσφέρουμε 12€ στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρώιμη Παρέμβαση».


Η φόρμα συμμετοχής έχει κλείσει.

  • Αγοράζοντας προϊόντα και γεύματα από τα δύο brands. Με κάθε αγορά Πρωτεΐνης Αμυγδάλου, Αρακά, Ηλιόσπορου, Κολοκυθόσπορου, Ρυζιού και Φάβας ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ από το site μας, προσφέρουμε στον οργανισμό 0,5€. Αντίστοιχα, με κάθε παραγγελία από ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar επιλέγοντας από τον κατάλογο ανάμεσα στη χειροποίητη μπάρα ενέργειας ή τη ζεστή χορτοφαγική σούπα, το κατάστημα προσφέρει στο σύλλογο 0,5€. Η συνεισφορά ισχύει μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

Για τα μέλη της ομάδας AMINO ANIMO x TO BAZAKI juice bar, την Κυριακή 5 Μαρτίου ώρα 11:00, δύο εβδομάδες πριν τον αγώνα, διοργανώνουμε ένα healthy gathering στο χώρο από ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar για να γνωριστούμε και να προετοιμαστούμε όλοι μαζί σε μια ομαδική προπόνηση. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα τονωτικό brunch με πολλά διατροφικά και αγωνιστικά tips από επιστημονικό προσωπικό.

Μπορείς να ενισχύσεις απευθείας το έργο της Αμυμώνης με τους εξής τρόπους:
● Μέσω της οnline φόρμας 
● Μέσω του 5ψήφιου αριθμού οικονομικής ενίσχυσης 19819*

Με τη δράση “Embrace Our Heroes” και τη συνεισφορά του ομίλου Αγγελικούση συγκεντρώσαμε περισσότερα από 1000€, τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος.

AMINOANIMO_Amimoni1

AMINOANIMO_Amimoni2

AMINOANIMO_Amimoni3

AMINOANIMO_Amimoni4

AMINOANIMO_Amimoni5

AMINOANIMO_Amimoni6

AMINOANIMO_Amimoni7

AMINOANIMO_Amimoni8

AMINOANIMO_Amimoni9

Σχετικά με ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar
ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ είναι το πρώτο juice bar στην Ελλάδα. Από το 2014 ειδικεύεται στην παραγωγή φρέσκων, φυσικών χυμών από βιολογικά φρούτα και λαχανικά, αποχυμωμένα με υδραυλική πρέσα (cold-pressed) που διατηρεί κατά τη διαδικασία το μέγιστο δυνατό των θρεπτικών συστατικών. Παράλληλα, διαθέτει ένα εκτενές μενού από υγιεινά πιάτα που καλύπτουν όλες τις διατροφικές επιλογές ή/και ιδιαιτερότητες. Στόχος είναι η εύκολη πρόσβαση στην επιλογή της υγιεινής διατροφής για όλους, το οποίο επιτυγχάνεται δίνοντας μεγάλη αξία στην ποιότητα και την εντοπιότητα των πρώτων υλών. Με γνώμονα την αειφορία, τα προϊόντα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται πετυχαίνουν την έμπρακτη εφαρμογή περιβαλλοντολογικών πρακτικών, όπως τη συστηματική μείωση των αποβλήτων (sustainable, eco-friendly, zero waste). Με την αμερικάνικη, παγκοσμίου εμβέλειας πιστοποίηση WELL, μια δέσμευση για την προώθηση της ανθρώπινης υγείας και ευεξίας.

*Χρέωση από σταθερό 2,60€/κλήση, χρέωση από κινητό 2,73€/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, και τέλους σταθερής τηλεφωνίας 5% για κλήσεις από σταθερό και τέλους κινητής τηλεφωνίας 10% για κλήσεις από κινητό. Δεν εφαρμόζεται το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10%: α) στους συνδρομητές που είναι δικαιούχοι απαλλαγής από το τέλος κινητής (ηλικίες 15-29 ετών) και β) στους χρήστες καρτοκινητής, καθώς έχει καταβληθεί τέλος καρτοκινητής 10% κατά την ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσής τους.
Χρέωση 2,75€/sms (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ & τέλους κινητής τηλεφωνίας όπου ισχύει)
Τεχνικός πάροχος Mediatel, Γραμμή παραπόνων: 214 214 80 20

Μοιράσου αυτό το νέο!

Μοιράσου αυτό το άρθρο!