ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

4 χρόνια amino animo = δώρα για όλους!

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερόλεπτα

ΤΟ AMINO ANIMO ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ TRANSITION SPORTS TRIATHLON!

Την Κυριακή 8 Μαΐου ο παλμός του ελληνικού – και όχι μόνο – τριάθλου χτύπησε στο Σχοινιά και τον πολυαναμενόμενο αγώνα Τριάθλου της Transition Sports. Ο αγώνας τριάθλου sprint/ολυμπιακής απόστασης και το Aquabike (για όσους δεν επέλεξαν το δρομικό σκέλος) επέστρεψαν στο μέρος από όπου είχαν ξεκινήσει, το Moraitis Beach, και το AMINO ANIMO βρισκόταν εκεί!

Ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση, οι αθλητές βιώσαν τη χαρά της άθλησης, απόλαυσαν το αγαπημένο τοπίο των water sports enthusiasts και μερικοί δοκιμάσαν κιόλας το πρώτο τους τρίαθλο. Ο αγώνας εξασφάλισε συνθήκες ασφαλείας για όλους, από αρχάριους μέχρι αθλητές, προώθησε το αίσθημα ισότητας μεταξύ των αθλούμενων και ευνόησε τη δημιουργία ρεκόρ.

Εμείς περιμέναμε όλους τους συμμετέχοντες στη γραμμή τερματισμού με τα δροσερά Meta Triathlon Smoothies μας με φυτική πρωτεΐνη AMINO ANIMO σε συνεργασία με το Crudo, πανηγυρίσαμε με τις επιτυχίες του AMINO ANIMO team, ανακαλύψαμε μαζί το custom δώρο-έκπληξή μας στο περήφιμο goodie bag της διοργάνωσης και κληρώσαμε μια δωρεάν συμμετοχή για τον επόμενο αγώνα τριάθλου της Transition Sports στη Λίμνη Δόξα.

Ανανεώνουμε το τριαθλητικό μας ραντεβού για τη Λίμνη Δόξα!

Ο νικητής του διαγωνισμού AMINO ANIMO – Transition Sports που κερδίζει μια δωρεάν συμμετοχή για τον αγώνα της Λίμνης Δόξας είναι ο Γιώργος Καραγιάννης.

Μοιράσου αυτό το άρθρο!