ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

4 χρόνια amino animo = δώρα για όλους!

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερόλεπτα

ΤΟ AMINO ANIMO ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ VEGAN LIFE FESTIVAL ATHENS

Το Vegan Life Festival, το μεγαλύτερο vegan φεστιβάλ της Ευρώπης, επέστρεψε στις 1-2 Οκτώβρη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με τις οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO ως επίσημο χορηγό. Έχοντας ως κύριο σύνθημα «Το κλίμα αλλάζει. Γιατί δεν αλλάζουμε εμείς; Go Vegan.», η ομάδα του AMINO ANIMO συμμετείχε στη μεγάλη αυτή plant-powered γιορτή και μοιράστηκε με περίπου 38.000 άτομα πραγματική «τροφή για σκέψη», δροσερά Keep Goin’ smoothies και θρεπτικά Energy Bites με τη βραβευμένη πρωτεΐνη Power Mix Cocoa, διαδραστικά photo props και μοναδικά δώρα!

Το vegan lifestyle δεν είναι απλώς ένα κίνημα που κερδίζει συνεχώς έδαφος παγκοσμίως, είναι μία στάση ζωής γεμάτη ενσυναίσθηση κι ευεξία. Εμείς, στο AMINO ANIMO, τασσόμαστε υπέρ πιο βιώσιμων και υγιών προς τον πλανήτη επιλογών, κάτι που επίσημα πιστοποιεί το Vegan Trademark της Vegan Society που φέρουν όλες οι οργανικές πρωτεΐνες μας. Σύμφωνα με τη Vegan Society (1988), βιγκανισμός είναι:

«Ένας τρόπος ζωής που στοχεύει στον αποκλεισμό, στο μέτρο του δυνατού και εφικτού, όλων των μορφών εκμετάλλευσης, αλλά και βίας απέναντι στα ζώα για την παραγωγή τροφίμων, ειδών ένδυσης, αλλά και για κάθε άλλο σκοπό. Έτσι, ο vegan τρόπος ζωής οδηγεί σε μία διατροφή χωρίς συστατικά που προέρχονται από ζώα, αλλά και ευρύτερα στην αποφυγή κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας που απαιτεί χρήση ζώων, όπως είναι ο πειραματισμός σε ζώα ή η χρήση ζώων για διασκέδαση.”

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας με τη γιορτή-θεσμό που ενώνει τους vegans με τους veg-curious, προωθεί έναν πιο βιώσιμο και οικολογικό τρόπο ζωής για όλους και εστιάζει στο πως οι επιλογές μας επηρεάζουν άμεσα την υγεία, αλλά και τον πλανήτη μας.

Οι 5 νικητές/τριες του διαγωνισμού AMINO ANIMO – Vegan Life Festival Athens που κερδίζουν τη βραβευμένη οργανική πρωτεΐνη Power Mix Cocoa και το επαναχρησιμοποιούμενο Shaker Πρωτεΐνης είναι: Θανάσης Ορφανός, Σωτήρης Πρεβενας, Αγλαΐα Ράικου, Δημήτρης Πάπας, Βίβιαν Τσουρβάκα.

Μοιράσου αυτό το άρθρο!