ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

4 χρόνια amino animo = δώρα για όλους!

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερόλεπτα

VEGAN LIFE FESTIVAL THESSALONIKI: ΤΟ AMINO ANIMO ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!

Το vegan lifestyle δεν είναι απλώς ένα κίνημα που κερδίζει συνεχώς έδαφος παγκοσμίως, είναι μια στάση ζωής γεμάτη ενσυναίσθηση κι ευεξία. Εμείς, στο AMINO ANIMO, πιστεύουμε σε έναν πιο βιώσιμο και υγιή πλανήτη και είμαστε υπερήφανοι για την παγκόσμια πιστοποίηση Vegan Trademark της Vegan Society που φέρουν όλες οι οργανικές πρωτεΐνες μας.

Έτσι, δε θα μπορούσαμε να λείψουμε από το Vegan Life Festival Thessaloniki, τη μεγαλύτερη vegan γιορτής της Θεσσαλονίκης, που κατάφερε για 4η χρονιά να ενώσει τους vegans με τους veg-curious, να προωθήσει έναν πιο βιώσιμο και οικολογικό τρόπο ζωής για όλους και να ρίξει φως στο πως οι επιλογές μας επηρεάζουν άμεσα την υγεία, αλλά και τον πλανήτη μας. Με σεβασμό προς τα ζώα, τον πλανήτη και τον άνθρωπο, το plant-powered φεστιβάλ αποτέλεσε πραγματική «τροφή για σκέψη».

Το τρίπτυχο περιβάλλον-ζώα-άνθρωπος αποτελεί τη βασική αρχή όχι μόνο της vegan κοινότητας, αλλά και του ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ. Σεβασμός στα ζώα και το περιβάλλον μέσω της επιλογής 100% φυσικών πρώτων υλών και ανακυκλώσιμων συσκευασιών, καθώς και μέσω της αυστηρής απαγόρευσης δοκιμών σε πειραματόζωα. Σεβασμός στον άνθρωπο και την υγεία μέσω διαρκούς ενημέρωσης για τη σημασία της πρωτεΐνης στην καθημερινή διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου

Οι νικητές/τριες του διαγωνισμού AMINO ANIMO – Vegan Life Festival Thessaloniki που κερδίζουν τη βραβευμένη οργανική πρωτεΐνη Power Mix Cocoa μαζί με το επαναχρησιμοποιούμενο Shaker Πρωτεΐνης είναι: Χατζηαντωνιάδου Φρόσω, Καπέτα Αλεξάνδρα, Σκορδή Σμαράγδα, Φωτειάδου Άννα, Βασιλούδα Αθηνά, Τσιάρα Βίκυ.

Μοιράσου αυτό το άρθρο!