ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΓΙΑΤΙ AMINO ANIMO

amino
όπως αμινοξύ (amino acid), το δομικό συστατικό των πρωτεϊνών και του μυϊκού ιστού
animo
από το λατινικό “animus” που σημαίνει πνεύμα, ψυχή

Μετά από έρευνα 5 ετών από την ομάδα φαρμακοποιών μας, δημιουργήσαμε τη σειρά οργανικών πρωτεϊνών AMINO ANIMO. Θέλαμε να είναι από βιολογικούς σπόρους και καρπούς προσεκτικά επιλεγμένων καλλιεργειών που έχουν υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης και βιταμινών, χωρίς συνθετικές ουσίες, χημικά πρόσθετα, μεταλλαγμένα συστατικά, συντηρητικά, χρώματα και αρώματα, να έχουν ωραία γεύση, να εντάσσονται πανεύκολα στη διατροφή και το πιο σημαντικό… να κάνουν αυτό που υπόσχονται!

Οι φυτικές πρωτεΐνες AΜINO ANIMO ανήκουν στο 1% των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη που φέρουν και τις 3 επίσημες πιστοποιήσεις (vegan, gluten-free, bio), ενώ αποτελούν το μοναδικό επισήμως πιστοποιημένο gluten-free brand πρωτεΐνης στην Ελλάδα! Επιπλέον, είναι επίσημο μέλος του προγράμματος Beauty Without Bunnies της PETA, πιστοποιώντας ότι τόσο το brand όσο και οι προμηθευτές του είναι “animal test–free”, δηλαδή δεν πραγματοποιούν, προμηθεύουν, πληρώνουν ή επιτρέπουν δοκιμές σε ζώα για τα συστατικά, τα σκευάσματα ή τα τελικά προϊόντα τους και ότι δεν θα το κάνουν ποτέ στο μέλλον.

ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ

συνδυασμός βιώσιμων πρακτικών και της πιο σύγχρονης τεχνολογίας

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Οι πρώτες ύλες μας είναι:
1. Βιολογικές
2. Από ελεγμένους παραγωγούς
3. Ειδικά επιλεγμένες για το υψηλό ποσοστό βιοδιαθέσιμης πρωτεΐνης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO:

  • Συσκευάζονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, κατάλληλες για τρόφιμα, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της κορυφαίας ποιότητάς τους.
  • Παράγονται στην Ελλάδα, σε ευρωπαϊκών προδιαγραφών χώρους παραγωγής.
  • Δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ, και δεν θα δοκιμαστούν ποτέ, σε ζώα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Όλες οι φυτικές πρωτεΐνες AMINO AMINO παρασκευάζονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και γεύσης, με το συνδυασμό βιώσιμων πρακτικών και της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Γι’ αυτό και θεωρούνται από τις κορυφαίες στον κόσμο.

Η διαδικασία παραγωγής της σκόνης πρωτεΐνης ξεκινά από την προμήθεια βιολογικών σπόρων άριστης ποιότητας. Οι σπόροι καθαρίζονται, αποφλοιώνονται, καθαρίζονται ξανά και στη συνέχεια υφίστανται ψυχρή έκθλιψη, ώστε να διαχωριστεί το έλαιο από την καθαρή πρωτεΐνη.

Στην περίπτωση του ηλιόσπορου εξάγεται επιπλέον ποσότητα ελαίου από την ακατέργαστη πρωτεΐνη μέσω διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Στη συνέχεια ακολουθεί το στάδιο της άλεσης της ακατέργαστης πρωτεΐνης, ώστε να γίνει πούδρα, μέσω της τεχνολογίας CRYONERT, που συνδυάζει δύο ειδικά χαρακτηριστικά:

CRYOGEN
Μια διαδικασία σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Γίνεται λεπτή άλεση των πρωτεϊνών χρησιμοποιώντας το άζωτο ως αδρανές αέριο.

INERT
Αυτή η κρυογονική διαδικασία στερεί το οξυγόνο από τη διαδικασία παραγωγής, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια συγκεκριμένη δομή στην επιφάνεια του προϊόντος με την οποία αποφεύγονται πιθανές αντιδράσεις με αντιδραστήρια, όπως το οξυγόνο.

Παρά το υπολειπόμενο λίπος που παραμένει, η πρωτεΐνη δεν υφίσταται κάποια χημική αλλοίωση. Το αποτέλεσμα είναι μιας υψηλής ποιότητας σκόνη πρωτεΐνης, με υψηλή σταθερότητα. Τα πολύτιμα συστατικά διατηρούνται λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας κατά τη διαδικασία παραγωγής.

ΑΣΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ!

Είτε ακολουθείς φυτική διατροφή είτε όχι, εμείς στην AMINO ANIMO σε βοηθάμε στο ταξίδι σου για πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες, προσφέροντάς σου vegan πρωτεΐνες κορυφαίας ποιότητας, για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Άλλωστε μια ισορροπημένη φυτική διατροφή όχι μόνο είναι καλή για τον πλανήτη και τα ζώα, αλλά μας φέρνει κοντά στη γη και τη φύση.