ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

4 χρόνια amino animo = δώρα για όλους!

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερόλεπτα

ΤΟ AMINO ANIMO ΕΙΝΑΙ...

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Το brand ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ δημιουργήθηκε με γνώμονα το σύγχρονο άνθρωπο, που ζει ένα απαιτητικό lifestyle, σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο, κι άρα έχει αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη κι ενέργεια. Για εμάς, αυτός ο άνθρωπος είσαι εσύ! Εσύ που θέλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η πρωτεΐνη αποτελεί απαραίτητο δομικό συστατικό του οργανισμού. Γι’ αυτό δίνουμε βάση στην επαρκή κάλυψη των καθημερινών πρωτεϊνικών αναγκών από όλους τους ανθρώπους. Έτσι, ενσωματώσαμε τα βραβευμένα προϊόντα μας σε υγιεινές συνταγές, αλμυρές και γλυκές, vegan και gluten-free, ώστε να απολαμβάνουν τα πολλαπλά οφέλη τους όλοι ανεξαιρέτως.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Τα πολλαπλά οφέλη των οργανικών πρωτεϊνών μας είναι ολιστικά. Αυτό υποδηλώνει και το όνομα που επιλέξαμε για το brand μας. ΑΜΙΝΟ για τα αμινοξέα της πρωτεΐνης, η οποία συμμετέχει σε ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού, και ANIMO για το πνεύμα (animus), την ενέργεια και τη διαύγεια. Τώρα σώμα και πνεύμα έχουν βρει το φυσικό “καύσιμό” τους!

 

ΕΥΗ ΜΑΝΑΒΑ
ΕΛΕΝΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ
ΜΕΛΙΝΑ & ΜΑΡΚΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΟΣ
CHRIS IDH
Previous slide
Next slide
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
TRIBE TRIATHLON TEAM
ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΕΑΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΧΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΤΗΣ
ΔΑΝΑΗ ΚΑΡΙΩΡΗ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΑΒΗΣ
ΡΕΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΥΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΚΟΣ
ΣΑΒΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ
LUANA LIASSI
ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ) ΝΟΥΛΑ
LOUIS WOODGATE
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΝΤΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΡΕΦΗΣ
Previous slide
Next slide

ΚΙΝΗΤΡΟ

Η συνειδητή επιλογή μας να στραφούμε σε βιολογικούς σπόρους και καρπούς μας επιτρέπει να συνδυάζουμε υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης με πλήρες προφίλ αμινοξέων, χωρίς trans λιπαρά, τοξίνες και δυσκολίες πέψης. Έτσι, το #teamAMINOANIMO έρχεται πιο κοντά στους στόχους του και πετυχαίνει καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.

 

JOIN US!

Γίνε μέρος μίας ζωντανής κοινότητας ανθρώπων που αγαπούν την ευεξία και τη βιωσιμότητα. Το ταξίδι σου σε έναν καλύτερο πλανήτη ξεκινάει εδώ!