ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΝΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

όλοι χρειαζόμαστε πρωτεΐνη, αλλά κάποιοι ακόμη περισσότερη!

για να μπορέσουμε να χτίσουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς τη θέλουμε, χωρίς περιορισμούς!

Η καθημερινότητα ενός σύγχρονου ανθρώπου είναι απαιτητική, γεμάτη μικρές και μεγάλες προκλήσεις. Για ν’ ανταπεξέλθουμε στους γρήγορους ρυθμούς της, σε φυσικό και ψυχικό επίπεδο, έχουμε αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά κι άρα αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη.

Οι πρωτεΐνες είναι απολύτως απαραίτητες για την επιβίωσή μας. Ακόμη και το όνομά τους προέρχεται από τη λέξη «πρώτος» – τόσο πρωταρχικής σημασίας είναι για τη ζωή μας. Αποτελούνται από 20 αμινοξέα, εκ των οποίων τα 9 πρέπει να τα λάβουμε από τις τροφές γιατί ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα συνθέσει μόνος του.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήσαμε τη σειρά οργανικών πρωτεϊνών AMINO ANIMO! Για να μπορέσουμε να χτίσουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς τη θέλουμε, χωρίς περιορισμούς!

οι φυτικές πρωτεΐνες amino animo είναι ιδανικές...για όλους!

όλοι χρειαζόμαστε πρωτεΐνη, αλλά κάποιοι ακόμη περισσότερη, είτε γιατί το απαιτούν οι συνθήκες ζωής μας, η εργασία μας, η δραστηριότητά μας ή οι διατροφικές μας ανάγκες

ΑΘΛΗΤΕΣ
Οι αθλητές, επαγγελματίες και μη, έχουν υψηλές ανάγκες σε πρωτεΐνη, ώστε να εξασφαλίσουν την απαραίτητη ενέργεια πριν την προπόνηση, να ενδυναμώσουν τους μυς τους, αλλά και να επιταχύνουν την αποκατάστασή τους μετά την άθληση.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Επαγγελματίες με έντονη πνευματική δραστηριότητα, καθώς κι επαγγελματίες χειρωνακτικής εργασίας έχουν επίσης αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη. Η έντονη φυσική δραστηριότητα καταπονεί τους μυς και το συνδετικό ιστό, ενώ η πνευματική κόπωση και το stress μπλοκάρει τη βέλτιστη μεταβολική λειτουργία.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΙΝΗΡΕΙΣ
Όσο μεγαλώνουμε, η μυϊκή μας μάζα μειώνεται. Στατιστικά, μετά τα 30 έτη, χάνουμε 3-5% της μάζας του μυϊκού μας ιστού ανά δεκαετία. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν για κάποιο λόγο παραμένουμε καθηλωμένοι στο κρεβάτι και δεν βρισκόμαστε σε κίνηση. Για να υποστηρίξουμε το μυοσκελετικό μας σύστημα και να το διατηρήσουμε υγιές, καλό θα ήταν να δίνουμε έμφαση στην ποσότητα και την ποιότητα πρωτεΐνης που λαμβάνουμε.

ΠΑΙΔΙΑ-ΕΦΗΒΟΙ
Τα παιδιά, ειδικά στην εφηβεία, βιώνουν μια πολύ απαιτητική καθημερινότητα σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Για να αποδίδουν, χωρίς να αισθάνονται μονίμως κουρασμένα, πρέπει να έχουν το απαραίτητο «καύσιμο», την πρωτεΐνη δηλαδή. Έτσι, και την ενέργειά τους θα διατηρούν σε υψηλά επίπεδα, αλλά και θα αναπτύσσονται σωστά ενδυναμώνοντας το μυοσκελετικό τους σύστημα.

ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ-VEGANS
Όσοι έχουν αποκλείσει τις ζωικές τροφές και/ή τα παράγωγά τους από τη διατροφή τους, λαμβάνουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες από φυτικές πηγές, όπως όσπρια, ξηρούς καρπούς, σόγια. Για να συμπληρώσουν τα βέλτιστα ποσοστά πρωτεΐνης στην καθημερινότητά τους βέβαια, χρειάζονται extra πρωτεΐνη σε vegan, 100% φυτική μορφή, όπως οι οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Ορισμένες τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη αποκλείονται από το διατροφολόγιο ανθρώπων με δυσανεξίες ή αλλεργίες. Οι φυτικές πρωτεΐνες AΜINO ANIMO δεν αποκλείουν κανέναν όμως, ακριβώς γιατί δεν περιέχουν αλάτι, φοινικέλαιο, γλουτένη, λακτόζη, αυγά και γαλακτοκομικά στη σύνθεσή τους.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ
Σε περιόδους νηστείας ή ειδικής δίαιτας με αυξημένη πρόσληψη πρωτεΐνης, είναι αναγκαίο να εμπλουτίζουμε με πρωτεΐνη τη διατροφή μας, ώστε να υποστηρίζουμε τις μεταβολικές μας λειτουργίες, να έχουμε ενέργεια, δύναμη και πνευματική διαύγεια, χωρίς το ρίσκο απώλειας μυϊκής μάζας.

ΑΣΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Ονειρεύεσαι νόστιμα, θρεπτικά και βιώσιμα γεύματα; Βούτηξε στον κόσμο της οργανικής μας πρωτεΐνης με τις λαχταριστές συνταγές μας! Το ταξίδι σου σε γευστικά γλυκά και αλμυρά πιάτα ξεκινά εδώ.