ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Παρακάτω θα δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας! Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σας! Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας του Physis Laboratory


ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Κάρτες που γίνονται αποδεκτές:

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στο site της Τράπεζας , σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα της ιστοσελίδας μας.


PAYPAL (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ)

Χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή για να πληρώσετε:

  • Μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal
  • Με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας μέσω του PayPal

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Επιλέγοντας την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της στο συνεργάτη της Ταχυμεταφορικής.
Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.
Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης από €150, ενδεχομένως να ζητηθεί μια προκαταβολή της τάξης του 30% μέσω τραπεζικής κατάθεσης.
Πάνω από 2kg και για κάθε κιλό παραπάνω, η χρέωση θα είναι επιπλέον 0,90 λεπτά.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:


Eurobank

Δικαιούχος: Physis Laboratory IKE
IBAN: GR9802602030000820201899147


Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: Physis Laboratory IKE
IBAN: GR9701722260005226102524736


Εθνική Τράπεζα

Δικαιούχος: Physis Laboratory IKE
IBAN: GR4301108630000086300787438

 

  • Δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να είναι ο ίδιος με το όνομα που έχει δηλωθεί στα στοιχεία τιμολόγησης της ηλεκτρονικής παραγγελίας.
  • Τα στοιχεία παράδοσης μπορούν να διαφέρουν.
  • Η παραγγελία θα αποσταλεί όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Γι’αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο κωδικός παραγγελίας στις λεπτομέρειες πληρωμής.
  • Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail στο hello(at)aminoanimo.com.
  • Οι παραγγελίες που καταχωρείτε με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραμένουν ενεργές στο σύστημά μας για 5 εργάσιμες ημέρες για την εξόφλησή τους. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, το προϊόν αποδεσμεύεται και η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα μας.
  • Για διατραπεζικές συναλλαγές, παρακαλούμε να επιλέγετε “SHA” (μοιρασμένα τραπεζικά έξοδα) στις οδηγίες πληρωμής της τράπεζα σας. Ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση μερικών εργάσιμων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά του εμβάσματος.