ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΩΡΟ* 1 ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ dri-fit μπλούζα αξίας 18€ σε αγορές άνω των 60€ (*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Παρακάτω θα δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας! Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σας! Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας του Physis Laboratory.


ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ολοκληρώνεται στο site της τράπεζας Eurobank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα της ιστοσελίδας μας. Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank.


PAYPAL

Χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή για να πληρώσετε:

  • Μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal.
  • Με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας μέσω του PayPal.
 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της στο συνεργάτη της μεταφορικής εταιρείας.
Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.
Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης από 150, ενδεχομένως να ζητηθεί μια προκαταβολή της τάξης του 30% μέσω τραπεζικής κατάθεσης.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:


Eurobank

Δικαιούχος: Physis Laboratory IKE
IBAN: GR9802602030000820201899147


Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: Physis Laboratory IKE
IBAN: GR9701722260005226102524736


Εθνική Τράπεζα

Δικαιούχος: Physis Laboratory IKE
IBAN: GR4301108630000086300787438

 

 

  • Δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να είναι ο ίδιος με το όνομα που έχει δηλωθεί στα στοιχεία τιμολόγησης της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Τα στοιχεία παράδοσης μπορούν να διαφέρουν.
  • Η παραγγελία θα αποσταλεί όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο κωδικός παραγγελίας στις λεπτομέρειες πληρωμής.
  • Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail στο hello@aminoanimo.com.
  • Οι παραγγελίες που καταχωρείτε με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραμένουν ενεργές στο σύστημά μας για 5 εργάσιμες ημέρες έως την εξόφλησή τους. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, το προϊόν αποδεσμεύεται και η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας.
  • Για διατραπεζικές συναλλαγές, παρακαλούμε να επιλέγετε “SHA” (μοιρασμένα τραπεζικά έξοδα) στις οδηγίες πληρωμής της τράπεζα σας. Ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση μερικών εργάσιμων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά του εμβάσματος.