ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΩΡΟ* 1 ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ dri-fit μπλούζα αξίας 18€ σε αγορές άνω των 60€ (*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Προωθητική ενέργεια “4 χρόνια AMINO ANIMO” - Όροι & Προϋποθέσεις

Ενέργεια

Με αφορμή τα 4 χρόνια AMINO ANIMO, δημιουργήθηκε η προωθητική ενέργεια “4 χρόνια AMINO ANIMO” στις ιστοσελίδες physislaboratory.com & aminoanimo.com, όπου οι επισκέπτες των ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν το email τους, να ξύσουν μια ψηφιακή scratch κάρτα και να κερδίσουν αποκλειστικά δώρα.

Συμμετοχή

Όλοι οι επισκέπτες των ιστοσελίδων physislaboratory.com & aminoanimo.com μπορούν να επωφεληθούν από την προωθητική ενέργεια. Δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη ή δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Σε κάθε email αντιστοιχεί μία συμμετοχή στην ενέργεια. Η ενέργεια δεν ισχύει για πελάτες χονδρικής (wholesale customers) και δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Διάρκεια

Η ενέργεια “4 χρόνια AMINO ANIMO ” αρχίζει στις 22/04/2024 και ώρα 11:00 και θα βρίσκεται σε ισχύ για 48 ώρες, δηλαδή έως τις 24/01/2024 και ώρα 11:00. Μετά τη λήξη της παραπάνω χρονικής περιόδου, η ενέργεια θ’ αφαιρεθεί από τις ιστοσελίδες μας και δεν θα είναι δυνατή η αξιοποίησή της.

Εξαργύρωση δώρου

Το δώρο εμφανίζεται με μορφή κωδικού στην οθόνη, μετά το ψηφιακό ξύσιμο της scratch κάρτας. Μόλις ο κωδικός ξεκινήσει να είναι σε ισχύ, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί με email. Ο κωδικός εφαρμόζεται κατά την ολοκλήρωση (checkout) της επόμενης ηλεκτρονικής παραγγελίας τουλάχιστον 1 προϊόντος (πέραν του δώρου) από 24-30/4 και δε συνδυάζεται με άλλη έκπτωση ή προωθητική ενέργεια. Ισχύει για μία παραγγελία με το ίδιο email που χρησιμοποιήθηκε για το σκρατσάρισμα. Η σύνδεση σε υπάρχοντα Λογαριασμό ή η δημιουργία νέου Λογαριασμού στο physislaboratory.com είναι απαραίτητη για την εξαργύρωση. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο aminoanimo.com, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ίδιους κωδικούς και στο physislaboratory.com.

Ειδικοί όροι

  • Η εταιρεία Physis Laboratory διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες «Όρους & Προϋποθέσεις», καθώς και το δικαίωμα ακύρωσης της ενέργειας με τρόπο που κρίνει κατάλληλο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή λόγο και χωρίς ευθύνη προς τους συμμετέχοντες ή νικητές.
  • Η εταιρεία Physis Laboratory διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιαδήποτε ελλιπή, ακατάλληλη ή καθυστερημένη συμμετοχή στην ενέργεια.
  • Η εταιρεία Physis Laboratory δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα με το δίκτυο, την ηλεκτρονική συσκευή ή το λογισμικό, καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη ή αποτυχία που έχεις ως αποτέλεσμα την ελλιπή ή μη καταχωρημένη συμμετοχή στην ενέργεια.