ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΩΡΟ* 1 ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ dri-fit μπλούζα αξίας 18€ σε αγορές άνω των 60€ (*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AFFILIATE

Με την εγγραφή σας ως συνεργάτης στο AMINO ANIMO Affiliate Πρόγραμμα (το «Πρόγραμμα») συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (τους «Όρους»). Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τους διαβάσατε προσεκτικά πριν εγγραφείτε. Αυτοί οι Όροι αποτελούν νομική συμφωνία μεταξύ της Physis Laboratory ΙΚΕ (η «Εταιρεία», «εμείς», «μας») και εσάς (ο «Συνεργάτης», «εσείς», «σας»).

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε και να αλλάζουμε τους Όρους από καιρό σε καιρό χωρίς προειδοποίηση. Οποιεσδήποτε τροπολογίες, τροποποιήσεις, βελτιώσεις ή αλλαγές στο Πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων νέων δυνατοτήτων και πηγών που διατίθενται από εμάς κατά καιρούς, υπόκεινται στους παρόντες Όρους. Η συνέχιση της χρήσης του Προγράμματος μετά από οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές θα συνιστά τη συγκατάθεσή σας σε τέτοιες αλλαγές. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των Όρων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, τον τερματισμό ή την αναστολή των δικαιωμάτων σας ως Συνεργάτης και την κατάπτωση οποιωνδήποτε εκκρεμών πληρωμών προμήθειας που έχετε κερδίσει κατά τη διάρκεια της παραβίασης.

Πρέπει να συμπληρώσετε το νόμιμο πλήρες ονοματεπώνυμό σας, μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ζητούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής για λογαριασμό Συνεργάτη («λογαριασμός»).

Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να συμμετάσχετε σε αυτό το Πρόγραμμα.

Κάθε λογαριασμός προορίζεται για χρήση είτε από μια μεμονωμένη νομική οντότητα (π.χ. μια εταιρεία ή μια εταιρική σχέση) είτε από ένα μεμονωμένο χρήστη. Δεν σας επιτρέπουμε να μοιράζεστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας με οποιοδήποτε άλλο άτομο ούτε με πολλούς χρήστες σε ένα δίκτυο. Η ευθύνη για την ασφάλεια των ονομάτων χρήστη και των κωδικών πρόσβασης που εκδόθηκαν (συμπεριλαμβανομένων των οποιωνδήποτε Προσκεκλημένων) ανήκει σε εσάς.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόγραμμα για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό. Δεν πρέπει, κατά τη χρήση του Προγράμματος, να παραβιάζετε νόμους στη δικαιοδοσία σας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων).

Μόλις εγκριθείτε για το Πρόγραμμα, θα έχετε πρόσβαση στο Πρόγραμμα.

Ενδέχεται επίσης, να παρέχουμε υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση των προϊόντων. Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε αυτό το υλικό με κανέναν τρόπο. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το υλικό ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, τη λειτουργία και τη συντήρηση του ιστότοπού σας ή των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για όλο το υλικό που εμφανίζεται εκεί.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομά μας ή τα γραφικά μας σε οποιοδήποτε μαζικό email (bulk email) ή/και σε οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες (spamming), εκτός εάν έχουμε δώσει την προγενέστερη γραπτή συγκατάθεσή μας. Ενδέχεται να καταγγείλουμε τη Συμφωνία, εάν τυχόν σημαντικές καταγγελίες ανεπιθύμητης επικοινωνίας (spam) που αναφέρουν εμάς ή τις υπηρεσίες μας προκύπτουν από τις δραστηριότητες marketing σας.

Δεν μπορείτε να εκδώσετε κανένα δελτίο τύπου σχετικά με την παρούσα Συμφωνία ή τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα. Μια τέτοια ενέργεια μπορεί να οδηγήσει στον τερματισμό σας από το Πρόγραμμα. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο να παραποιήσετε ή να εξωραΐσετε τη σχέση μεταξύ μας και εσάς, λέγοντας ότι αναπτύσσετε τις Υπηρεσίες μας, ότι είστε μέλος της Εταιρείας ή να εκφράσετε ή να υπονοήσετε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ μας και εσάς ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου ή οντότητας, εκτός όπως ρητά επιτρέπεται από την παρούσα Συμφωνία.

Για να είναι επιλέξιμη η πώληση για να κερδίσει ένα τέλος παραπομπής, ο πελάτης πρέπει να κάνει κλικ μέσω ενός συνδέσμου από τον ιστότοπό σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας ή άλλες ψηφιακές επικοινωνίες σας προς τον ιστότοπό μας (aminoanimo.com) και να κάνει μια παραγγελία εντός 30 ημερών από το αρχικό κλικ. Εάν ο πελάτης αποτύχει να αγοράσει εντός αυτών των 30 ημερών και αργότερα επιστρέψει χωρίς να ακολουθήσει το σύνδεσμό σας, δεν θα κερδίσετε προμήθεια από την πώληση.

Θα πληρώσουμε μόνο τέλη παραπομπής σε συνδέσμους που παρακολουθούνται και αναφέρονται αυτόματα από τα συστήματά μας. Για να παρακολουθούν τα συστήματά μας την παραπομπή, ο επισκέπτης πρέπει να έχει ενεργοποιημένα τα cookies. Δεν θα πληρώσουμε τέλη παραπομπής, εάν ένας πελάτης πει ότι παρήγγειλε μέσω εσάς, αλλά δεν παρακολουθήθηκε από το σύστημά μας.

Η χρέωση προμήθειας είναι έως και 12% των εσόδων μας από πελάτες που αναφέρετε. Το τέλος παραπομπής θα πιστωθεί στο λογαριασμό Συνεργάτη σας μόλις ο πελάτης πληρώσει την παραγγελία του. Τα τέλη παραπομπής κερδίζονται μόνο εάν ο πελάτης πραγματοποιήσει μια πλήρη πληρωμή.

Τα τέλη παραπομπής καταβάλλονται μέσω του επαγγελματικού λογαριασμού PayPal (PayPal Merchant Account) σας περίπου μία φορά το μήνα. Στη συνέχεια, ο Συνεργάτης θα εκδώσει ένα τιμολόγιο στην Εταιρεία για το αναγραφόμενο ποσό. Πρέπει να έχετε έγκυρο επαγγελματικό λογαριασμό PayPal (PayPal Merchant Account) για να λαμβάνετε τέλη παραπομπής. Στην περίπτωση μη ύπαρξης επαγγελματικού λογαριασμού PayPal (PayPal Merchant Account), τα τέλη παραπομπής καταβάλλονται με άλλον χειροκίνητο τρόπο πληρωμής, κατόπιν ειδικής συνεννόησης με το Συνεργάτη.

Οι πληρωμές πελατών που επιστρέφονται ή οι πληρωμές που επιστρέφονται λόγω απάτης με πιστωτική κάρτα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τέλη παραπομπής. Ενδέχεται να καθυστερήσουμε την πίστωση των τελών παραπομπής υπό την προϋπόθεση της ανάλυσης κινδύνου και των διαδικασιών καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Μια περίληψη των παραγγελιών και η κατάσταση των τελών παραπομπής είναι διαθέσιμη στο Συνεργάτη με τη σύνδεση στο λογαριασμό Συνεργάτη του.

Η δομή του τέλους παραπομπής υπόκειται σε αλλαγές κατά την κρίση μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκλείσουμε τα τέλη παραπομπής που κερδίζονται μέσω δόλιων, παράνομων ή υπερβολικά επιθετικών, αμφισβητήσιμων μεθόδων πωλήσεων ή marketing.

Όλες οι αμοιβές δεν αφορούν όλους τους φόρους, τις χρεώσεις, τις εισφορές, τις εκτιμήσεις και άλλες αμοιβές οποιουδήποτε είδους που επιβάλλονται για τη συμμετοχή σας στην παρούσα Συμφωνία και θα είναι ευθύνη και πληρωτέες από εσάς.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε και να αλλάξουμε τις προμήθειες με βάση τις παραγγελίες που έχουν πράγματι πληρωθεί, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης δεν θεωρείται επιβεβαιωμένη προμήθεια – πρόκειται μόνο για ειδοποίηση και κάθε πληρωμή θα επαληθεύεται βάσει πραγματικών συναλλαγών.

Κάθε πελάτης που αγοράζει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μέσω αυτού του Προγράμματος θεωρείται πελάτης της Εταιρείας. Κατά συνέπεια, όλοι οι κανόνες, οι πολιτικές και οι διαδικασίες λειτουργίας μας σχετικά με την τιμολόγηση, τις παραγγελίες πελατών, την εξυπηρέτηση πελατών και τις πωλήσεις υπηρεσιών θα ισχύουν για αυτούς τους πελάτες. Ενδέχεται να αλλάξουμε τις πολιτικές και τις διαδικασίες λειτουργίας μας ανά πάσα στιγμή. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν δηλώσεις που γίνονται από Συνεργάτη που έρχονται σε αντίθεση με τους κανόνες, τις πολιτικές ή τις διαδικασίες λειτουργίας μας.

Θα καθορίσουμε τις τιμές που θα χρεωθούν για προϊόντα ή υπηρεσίες που πωλούνται στο πλαίσιο αυτού του Προγράμματος σύμφωνα με τις δικές μας πολιτικές τιμολόγησης. Οι τιμές και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρουν από καιρό σε καιρό. Επειδή οι αλλαγές τιμών ενδέχεται να επηρεάσουν τις υπηρεσίες που έχετε καταχωρίσει στον ιστότοπό σας, δεν θα πρέπει να εμφανίζετε τιμές στον ιστότοπό σας. Θα καταβάλουμε εμπορικά εύλογες προσπάθειες για να παρουσιάσουμε ακριβείς πληροφορίες, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη διαθεσιμότητα ή την τιμή οποιουδήποτε συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι οι κριτικές, οι περιγραφές προϊόντων και τα άρθρα σας (εάν ισχύουν στον ιστότοπό σας) συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και άλλων νόμων. Η Εταιρεία δεν θα είναι υπεύθυνη εάν χρησιμοποιείτε υλικό άλλου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα κατά παράβαση του νόμου.

Η διάρκεια της παρούσας Συμφωνίας θα ξεκινήσει με την αποδοχή της αίτησής σας για το Πρόγραμμα και θα λήξει όταν τερματιστεί από οποιαδήποτε πλευρά. Είτε εσείς είτε εμείς μπορούμε να καταγγείλουμε την παρούσα Συμφωνία ανά πάσα στιγμή, με ή χωρίς αιτία, δίνοντας στο άλλο μέρος ειδοποίηση καταγγελίας. Η ειδοποίηση μέσω e-mail, στη διεύθυνσή σας στα αρχεία μας, θεωρείται επαρκής ειδοποίηση για τον τερματισμό της παρούσας Συμφωνίας. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει το Πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή. Με τον τερματισμό του Προγράμματος, η Εταιρεία θα καταβάλει τυχόν νόμιμα ανεξόφλητα κέρδη.

Η Εταιρεία, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να τερματίσει το λογαριασμό σας και να αρνηθεί οποιαδήποτε και όλη την τρέχουσα ή μελλοντική χρήση του Προγράμματος, ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας, για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή. Αυτός ο τερματισμός θα έχει ως αποτέλεσμα την απενεργοποίηση ή διαγραφή του Λογαριασμού Συνεργάτη σας και την κατάπτωση και την παραίτηση όλων των πιθανών ή συσσωρευμένων τελών παραπομπής στο Λογαριασμό σας, εάν αποκτήθηκαν μέσω δόλιας, παράνομης ή υπερβολικά επιθετικής, αμφισβητήσιμης πώλησης ή μεθόδων marketing. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή. Με τον τερματισμό της παρούσας Συμφωνίας για οποιονδήποτε λόγο, θα σταματήσετε αμέσως τη χρήση και θα αφαιρέσετε από τον ιστότοπό σας όλους τους συνδέσμους προς τον ιστότοπό μας και όλες τις εικόνες και το λοιπό υλικό μας που παρέχονται στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Εσείς και εμείς είμαστε ανεξάρτητοι και τίποτα σε αυτήν τη Συμφωνία δεν θα δημιουργήσει οποιαδήποτε συνεργασία, κοινοπραξία, αντιπροσωπεία, franchise, αντιπροσωπεία πωλήσεων ή σχέση εργασίας μεταξύ των μερών. Δεν θα έχετε καμία εξουσία να κάνετε ή να αποδεχτείτε προσφορές ή παραστάσεις εκ μέρους μας. Δεν θα κάνετε καμία δήλωση, είτε στον ιστότοπό σας είτε με άλλον τρόπο, που εύλογα θα αντέβαινε σε οτιδήποτε στην παρούσα Συμφωνία.

Η Εταιρεία και οποιοσδήποτε από τους αξιωματούχους, διευθυντές, υπαλλήλους, μετόχους ή αντιπροσώπους της Εταιρείας, αποκλείει κάθε ευθύνη για οποιοδήποτε ποσό ή είδος απώλειας ή ζημιάς που μπορεί να προκληθεί σε εσάς ή σε τρίτο μέρος (συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, άμεση, έμμεση, τιμωρητική ή επακόλουθη απώλεια ή ζημιά, ή οποιαδήποτε απώλεια εισοδήματος, κερδών, υπεραξίας, δεδομένων, συμβάσεων, χρήσης χρημάτων ή ζημιών που προκύπτουν ή συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με τη διακοπή της επιχείρησης, και είτε σε αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιοριστική αμέλεια), σύμβαση ή άλλο) σε σχέση με αυτό το Πρόγραμμα.

Τίποτα σε αυτήν τη νομική ειδοποίηση δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη της Εταιρείας για:

(α) θάνατο ή σωματική βλάβη που προκλήθηκε από αμέλεια, ή
(β) απάτη, ή
(γ) παραπληροφόρηση ως προς ένα θεμελιώδες ζήτημα, ή
(δ) οποιαδήποτε ευθύνη που δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Εάν η χρήση του υλικού που παρέχεται στο πλαίσιο αυτού του Προγράμματος έχει ως αποτέλεσμα την ανάγκη για σέρβις, επισκευή ή διόρθωση εξοπλισμού, λογισμικού ή δεδομένων, αναλαμβάνετε όλα τα έξοδα. Η μέγιστη συνολική ευθύνη της Εταιρείας σύμφωνα ή σε σχέση με αυτούς τους Όρους ή οποιαδήποτε σύμβαση παροχής ασφάλειας, είτε σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) είτε με άλλο τρόπο («απαίτηση»), θα περιορίζεται σε ένα ποσό ίσο με το συνολικό ποσό που έχουμε υποχρέωση να σας πληρώσουμε εντός δώδεκα (12) μηνών αμέσως πριν από την περίοδο από την οποία γεννήθηκε η αξίωση.

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την παρούσα Συμφωνία (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε πραγματικής ή εικαζόμενης παραβίασης της παρούσας), οποιεσδήποτε συναλλαγές ή δραστηριότητες βάσει της παρούσας Συμφωνίας ή η σχέση σας με εμάς ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές μας θα υποβάλλονται σε εμπιστευτική δικαιοδοσία στην Ελλάδα. Η δικαιοδοσία βάσει της παρούσας συμφωνίας θα διεξάγεται σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν τότε στην ελληνική δικαιοσύνη. Η απόφαση της δικαιοσύνης είναι δεσμευτική και μπορεί να εκδοθεί ως απόφαση σε οποιοδήποτε δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, καμία δικαιοδοσία βάσει της παρούσας Συμφωνίας δεν θα προσεταιρίζεται σε δικαιοδοσία στην οποία εμπλέκεται οποιοδήποτε άλλο μέρος που υπόκειται στην παρούσα Συμφωνία, είτε μέσω διαδικασιών ταξικής δικαιοδοσίας είτε με άλλο τρόπο.

Όλες οι ειδοποιήσεις που δίνετε σε εμάς πρέπει να δίνονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hello@aminoanimo.com. Ενδέχεται να σας ενημερώσουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δώσατε κατά την εγγραφή σας. Η ειδοποίηση θα θεωρηθεί ότι ελήφθη και επιδόθηκε σωστά 24 ώρες μετά την αποστολή ενός e-mail. Κατά την απόδειξη της επίδοσης οποιασδήποτε ειδοποίησης, θα αρκεί να αποδειχθεί, στην περίπτωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλη στην καθορισμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη.

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αποτυχία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιασδήποτε από τις υποχρεώσεις μας βάσει του παρόντος που προκαλείται από γεγονότα εκτός του εύλογου ελέγχου μας («Γεγονός Ανωτέρας Βίας»).

Ένα Γεγονός Ανωτέρας Βίας περιλαμβάνει οποιαδήποτε πράξη, γεγονός, συμβάν, παράλειψη ή ατύχημα πέρα από τον εύλογο έλεγχό μας και συγκεκριμένα (χωρίς περιορισμό):

α) απεργίες, λουκ-άουτ ή άλλες εργατικές ενέργειες,
(β) εμφύλια αναταραχή, ταραχές, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμο (είτε κηρύχθηκε είτε όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο,
(γ) πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλες φυσικές καταστροφές,
(δ) αδυναμία χρήσης δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων,
(ε) πράξεις, διατάγματα, νομοθεσία, κανονισμούς ή περιορισμούς οποιασδήποτε κυβέρνησης.

Η απόδοσή μας θεωρείται ότι έχει ανασταλεί για την περίοδο που συνεχίζεται το Γεγονός Ανωτέρας Βίας και θα έχουμε παράταση χρόνου για την απόδοση για τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα καταβάλουμε τις εύλογες προσπάθειές μας για να ολοκληρώσουμε το Γεγονός Ανωτέρας Βίας ή να βρούμε μια λύση με την οποία οι υποχρεώσεις μας βάσει των παρόντων Όρων μπορούν να εκπληρωθούν παρά το Γεγονός Ανωτέρας Βίας.

Εάν αποτύχουμε, ανά πάσα στιγμή, να επιμείνουμε στην αυστηρή εκπλήρωση οποιασδήποτε από τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους ή εάν αποτύχουμε να ασκήσουμε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή τα ένδικα μέσα για τα οποία δικαιούμαστε δυνάμει του παρόντος, αυτό δεν θα συνιστά παραίτηση από αυτά τα δικαιώματα ή διορθωτικά μέτρα και δεν θα σας απαλλάξει από τη συμμόρφωση με αυτές τις υποχρεώσεις.


Η παραίτησή μας από οποιαδήποτε αθέτηση δεν θα συνιστά παραίτηση από οποιαδήποτε μεταγενέστερη αθέτηση.


Καμία παραίτησή μας από κανέναν από αυτούς τους Όρους δεν θα είναι αποτελεσματική εκτός εάν αναφέρεται ρητά ότι αποτελεί παραίτηση και σας κοινοποιηθεί εγγράφως.

Εάν οποιοσδήποτε από αυτούς τους Όρους κριθεί από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή ως άκυρος, παράνομος ή ανεφάρμοστος σε οποιονδήποτε βαθμό, αυτός ο όρος ή διάταξη θα διαχωριστεί σε αυτόν τον βαθμό από τους υπόλοιπους όρους, προϋποθέσεις και διατάξεις που θα συνεχίσουν να ισχύουν στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Αυτοί οι Όροι και κάθε έγγραφο που αναφέρεται ρητά σε αυτούς αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ μας σε σχέση με τη χρήση του Προγράμματος και αντικαθιστά οποιαδήποτε προηγούμενη συμφωνία ή συνεννόηση μεταξύ μας, είτε προφορική είτε γραπτή.

Ο καθένας μας αναγνωρίζει ότι, κατά τη σύναψη αυτών των Όρων, κανένας από εμάς δεν έχει βασιστεί σε οποιαδήποτε εκπροσώπηση, δέσμευση ή υπόσχεση που δόθηκε από τον άλλον ή υπονοείται από οτιδήποτε ειπώθηκε ή γράφτηκε στις μεταξύ μας διαπραγματεύσεις πριν από τη σύναψη αυτών των Όρων, εκτός από όσα αναφέρονται ρητά στο παρόν .


Κανένας από εμάς δεν θα έχει κανένα ένδικο μέσο σε σχέση με οποιαδήποτε αναληθή δήλωση του άλλου, είτε προφορικά είτε γραπτά, πριν από την ημερομηνία που συνάψαμε αυτούς τους Όρους (εκτός εάν αυτή η αναληθής δήλωση έγινε με δόλο) και η μόνη αποζημίωση του άλλου μέρους θα είναι για παραβίαση της σύμβασης όπως προβλέπεται στους παρόντες Όρους.

Η παρούσα νομική ειδοποίηση θα διέπεται και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Διαφορές που προκύπτουν σε σχέση με την παρούσα νομική ειδοποίηση υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Ελληνικών Δικαστηρίων.