ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

4 χρόνια amino animo = δώρα για όλους!

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερόλεπτα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

#HAPPINESSINSIDE

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, διαδίδωντας τη #happinessinside φιλοσοφία και τα παγκοσμίως πιστοποιημένα ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ προϊόντα μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με δραστήριους, σύγχρονους ανθρώπους, όπως εσύ!


Αν έχεις διαδικτυακή παρουσία και θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας, σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στο Affiliate Πρόγραμμα και το Ambassador (UGC) Πρόγραμμά μας. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και κάνε την αίτησή σου.

ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ AMBASSADOR (UGC) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σου αρέσει να δημιουργείς περιεχόμενο για τα social media; Εκφράζεσαι καλύτερα μέσα από βίντεο; Επιθυμείς ν’ αυξήσεις την απήχηση του προφίλ σου; Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σου! Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, γνωστοποιώντας μας τους λογαριασμούς σου στα social media και τους λόγους για τους οποίους επιθυμείς να συνεργαστείς μαζί μας. 

AMINO ANIMO AFFILIATE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ AMINO ANIMO

Το AMINO ANIMO είναι ένα βραβευμένο ελληνικό brand κορυφαίας ποιότητας vegan πρωτεϊνών, από 100% βιολογικές και χωρίς γλουτένη πρώτες ύλες. Η αποστολή του AMINO ANIMO είναι να εκπαιδεύσει όλους τους ανθρώπους σχετικά με τη σημασία της καθημερινής κατανάλωσης φυτικής πρωτεΐνης, οδηγώντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για το σώμα (amino) και το πνεύμα (animo).

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ #HAPPINESSINSIDE ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Οι πελάτες μας βιώνουν μια απαιτητική καθημερινότητα, εξισορροπώντας το πρόγραμμα εργασίας, τις καθημερινές δραστηριότητες, τους αθλητικούς και διατροφικούς στόχους τους. Οι σύγχρονοι αυτοί άνθρωποι έχουν αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη και ενέργεια, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο, και εκτιμούν ιδιαίτερα τη βιωσιμότητα και την ποιότητα.

Εάν είσαι:
● Blogger
● Ψηφιακός δημιουργός/influencer
● Ιδιοκτήτης επιχείρησης σχετικής με την άθληση
● Ιδιοκτήτης επιχείρησης σχετικής με την υγιεινή διατροφή
… τότε το AMINO ANIMO Affiliate Πρόγραμμα είναι για σένα!


Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με δραστήριους, σύγχρονους ανθρώπους, προσελκύοντας παράλληλα μεγαλύτερο κοινό στο βραβευμένο brand φυτικής πρωτεΐνης μας.

Βοήθησέ μας να διαδώσουμε τη #happinessinside φιλοσοφία μας ΚΑΙ αύξησε εύκολα το εισόδημά σου μέσα από τον ιστότοπο (website), το ιστολόγιο (blog), τη Facebook σελίδα, το Instagram, το Twitter, το TikTok ή οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απλώς προωθώντας το brand και τα προϊόντα μας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Οι AMINO ANIMO affiliate συνεργάτες μας λαμβάνουν μια καθορισμένη προμήθεια για κάθε πώληση που πραγματοποιείται μέσω των ψηφιακών τους καναλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα σύνδεσμο ή ένα banner στα ψηφιακά σου κανάλια και όταν ένας πελάτης κάνει κλικ και πραγματοποιήσει μια αγορά στο aminoanimo.com, λαμβάνεις προμήθεια. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα, οπότε μπορείς να παρουσιάσεις και τις δικές σου ιδέες.

1. Συμπλήρωσε τη φόρμα του AMINO ANIMO Affiliate Προγράμματος.
2. Δώσε μας λίγο χρόνο για να ελέγξουμε χειροκίνητα την αίτησή σου.
3. Δημιούργησε και ρύθμισε τους affiliate συνδέσμους στα ψηφιακά κανάλια σου.
4. Δημιούργησε περιεχόμενο και οδήγησε το κοινό σου στον ιστότοπό μας.
5. Λάβε ανταμοιβή προμήθειας ανά πώληση! Μπορείς επίσης, να παρακολουθείς εύκολα τις προμήθειές σου.

AFFILIATE ΟΦΕΛΗ

Όχι μόνο θα γίνεις μέλος της δυναμικής και συνεχώς αυξανόμενης κοινότητάς μας, αλλά και θα λάβεις τα παρακάτω affiliate οφέλη:

  • Έως και 12% προμήθεια σε πωλήσεις όλων των προϊόντων μας μέσω συνδέσμων παρακολούθησης
  • Περίοδος cookie 30 ημερών
  • Μηνιαία πληρωμή προμηθειών
  • Ισχυρά ποσοστά μετατροπής (conversion rates)
  • Εσωτερική υποστήριξη
  • Δωρεάν και γρήγορη εγκατάσταση
  • Πρόσβαση σε συνταγές και blog posts για βελτίωση του παραγώμενου περιεχομένου
  • Πρόσβαση σε υλικό μάρκετινγκ και προώθησης (λογότυπο, banners, επαγγελματικό οπτικοακουστικό υλικό)

AFFILIATE ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Εάν έχεις ψηφιακή παρουσία και θέλεις να γίνεις AMINO ANIMO affiliate συνεργάτης μας, συμπλήρωσε τη φόρμα. Παρακαλούμε να συμπεριλάβεις συνδέσμους προς τον ιστότοπο (website), το ιστολόγιο (blog) ή τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα σύντομο κείμενο που να εξηγεί γιατί πιστεύεις ότι ταιριάζεις απόλυτα με το brand μας. Αφού συμπληρώσεις τη φόρμα, θα προχωρήσουμε χειροκίνητα στη διαδικασία της έγκρισης και θα λάβουμε την απόφασή μας βάσει πολλών παραγόντων, κυρίως αν το προφίλ σου είναι ή όχι ευθυγραμμισμένο με το AMINO ANIMO. Εάν είσαι ήδη AMINO ANIMO B2B συνεργάτης, δεν μπορείς να γίνεις affiliate συνεργάτης και το αντίστροφο.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ #HAPPINESSINSIDE ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να γίνεις κι ‘συ affiliate συνεργάτης του ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ.

Θα σου απαντήσουμε σύντομα!