ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εφόσον δεν είστε ικανοποιημένος/η με το προϊόν που παραλάβατε, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην επιστροφή ή την αντικατάστασή του με νέο προϊόν ή προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με αυτό που αντικαθίσταται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Επιστροφές προϊόντων είναι δυνατές εντός τριάντα (30) ημερών από την παράδοση. Για να είναι δυνατή η επιστροφή, τα προϊόντα δε θα πρέπει να έχουν ανοιχθεί, αλλοιωθεί ή καταστραφεί και θα πρέπει να βρίσκονται εντός της αρχικής συσκευασίας στην οποία εσωκλείονται και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες τους. Στην περίπτωση που το προϊόν ανοιχθεί, η επιχείρηση θα πρέπει να ειδοποιείται εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή του από τον πελάτη. Εφόσον το προϊόν που παραλάβατε δεν αποτελεί τμήμα ειδικής προσφοράς που επιτρέπει τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επαν-αποστολής του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία ταχυμεταφορών που σας εξυπηρετεί ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παράσχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας της συνεργαζόμενής μας υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Για να επιστρέψετε το προϊόν που επιθυμείτε, μπορείτε να μας αποστείλετε email στη διεύθυνση hello@aminoanimo.com ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 2310-318528, δηλώνοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και το λόγο για τον οποίο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν. Εφόσον το προϊόν παραληφθεί από εμάς σε καλή κατάσταση, εντός της αρχικής συσκευασίας στην οποία παραδόθηκε και χωρίς να φέρει αλλοιώσεις ή φθορές, η εταιρεία θα προχωρήσει στην επιστροφή του αντιτίμου σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αντικατάσταση προϊόντος με νέο προϊόν ή προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας είναι δυνατή εφόσον ζητηθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την παράδοση του αρχικού προϊόντος. Για να είναι δυνατή η αντικατάσταση, το υπό αντικατάσταση προϊόν δεν θα πρέπει να έχει ανοιχθεί, αλλοιωθεί ή καταστραφεί, και θα πρέπει να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας στην οποία εσωκλείεται και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες που το συνοδεύουν. Εφόσον το προϊόν που παραλάβατε δεν αποτελεί μέρος προσφοράς που επιτρέπει τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επαν-αποστολής του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία ταχυμεταφορών που σας εξυπηρετεί ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παράσχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας της συνεργαζόμενής μας υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Για να επιστρέψετε το προϊόν που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε, μπορείτε να μας αποστείλετε email στη διεύθυνση hello@aminoanimo.com ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 2310-318528, δηλώνοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και το λόγο για τον οποίο θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν. Εφόσον το προϊόν που αποστέλλετε προς αντικατάσταση παραληφθεί από εμάς σε καλή κατάσταση, εντός της αρχικής συσκευασίας στην οποία παραδόθηκε και χωρίς να φέρει αλλοιώσεις ή φθορές, η εταιρεία θα προχωρήσει στην έκδοση και αποστολή πιστωτικού τιμολογίου, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις επόμενες αγορές σας.

Η εταιρεία Physis Laboratory ΙΚΕ εφαρμόζει αυστηρές διαδικασίες ελέγχου, προτού θέσει προς διάθεση τα προϊόντα της μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Στην περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στις αναμενόμενες προδιαγραφές, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του και υπό την προϋπόθεση ότι επαν-αποστέλλεται εντός της αρχικής συσκευασίας και με αναρτημένες όλες τις αρχικές ετικέτες. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω στην εταιρεία ή να το παραδώσετε απευθείας στο φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Φαρμακείο της Φύσης). Αφού παραλάβουμε το προϊόν, ελέγχουμε την αναφορά σας ότι αυτό δεν πληροί τις αναμενόμενες προδιαγραφές και, εφόσον επαληθεύσουμε την αναφορά σας, προχωρούμε στην αντικατάσταση του προϊόντος. Στην περίπτωση που έχετε ανοίξει/αφαιρέσει την αρχική συσκευασία του προϊόντος, η εταιρεία μας θα πρέπει να ειδοποιείται εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την υποβολή της, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποστολής. Μπορείτε να μας στείλετε email στο hello@aminoanimo.com ή να μας καλέσετε στο 2310-311528, αναφέροντάς μας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και το λόγο ακύρωσης. Η εταιρεία μας θα πιστώσει την πληρωμή στο λογαριασμό σας εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ακύρωση, στην περίπτωση που έχετε ήδη καταβάλλει το αντίτιμο των προϊόντων της παραγγελίας σας.