ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανανεώθηκε στις 22/11/2023.

Η εταιρεία PHYSIS LABORATORY IKE δεσμεύεται να διατηρεί το απόρρητο όλων των επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Διαβάστε την παρακάτω πολιτική απορρήτου για να κατανοήσετε τον τρόπο χρήσης και προστασίας των πληροφοριών που μας παρέχετε.

Αυτή η πολιτική απορρήτου («Πολιτική») περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο Διαχειριστής Ιστοσελίδας («Διαχειριστής Ιστοσελίδας», «εμείς», «εμάς» ή «μας») συλλέγει, προστατεύει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες που εσείς («Χρήστης», «εσείς», «ο / η» ή «σας») παρέχετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα aminoanimo.com και σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του (συλλογικά «Ιστοσελίδα» ή «Υπηρεσίες» ή «ηλεκτρονικό κατάστημα»).

Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων, όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας, και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει μ’ αυτά τα δεδομένα. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα μ’ αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες, όπως στους Όρους Χρήσης μας, που είναι προσβάσιμοι από www.aminoanimo.com.

Ονοματεπώνυμο
Συλλέγουμε το όνομα και το επώνυμο των πελατών μας, όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα μας ή κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή πραγματοποιούν παραγγελίες μέσω του e-shop μας.
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας, όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα μας ή κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή πραγματοποιούν παραγγελίες μέσω του e-shop μας.
Ταχυδρομική διεύθυνση
Συλλέγουμε την ταχυδρομική διεύθυνση των πελατών μας για σκοπούς τιμολόγησης και αποστολής των προϊόντων μας.
Αριθμός Τηλεφώνου
Συλλέγουμε τον αριθμό τηλεφώνου των πελατών μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους κατά τη διαχείριση των παραγγελιών και την αποστολή των προϊόντων μας.
Ιστορικό Παραγγελιών
Συλλέγουμε αποκλειστικά και μόνο τα στοιχεία των προϊόντων που αγόρασαν οι πελάτες μας και του τρόπου με τον οποίο προέβησαν στην πληρωμή.

Σε περίπτωση που έχουμε διαφορετική διεύθυνση χρέωσης από τη διεύθυνση αποστολής συλλέγουμε επιπλέον όλα τα παραπάνω στοιχεία για τη διεύθυνση χρέωσης.

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, όταν συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας μας, όταν επικοινωνείτε μ’ εμάς για τα προϊόντα μας, όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω του e-shop μας ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

 • Διαχείριση των παραγγελιών και αποστολή των προϊόντων μας.
 • Επικοινωνία της εταιρείας μας μαζί σας για την απάντηση σε δικό σας μήνυμα/αίτημα.
 • Μάρκετινγκ ή/και προωθητικές ενέργειες, όπως emails που στέλνουμε σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας. Στη λίστα προσώπων που στέλνουμε newsletters μπορεί να προσθέσουμε κι εκείνους που μας δίνουν τις διευθύνσεις email τους κατά την επικοινωνία μας και που μας δηλώνουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν newsletters. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς.

Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας («Δεδομένα χρήσης»). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σ’ αυτές τις σελίδες, αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Προκειμένου να διαθέσουμε την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες μας σ’ εσάς ή να εκπληρώσουμε μια νομική υποχρέωση, πρέπει να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε ορισμένες Προσωπικές Πληροφορίες. Εάν δεν παρέχετε τις πληροφορίες που ζητάμε, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να σας παράσχουμε τα ζητούμενα προϊόντα ή υπηρεσίες. Μερικές από τις πληροφορίες που συλλέγουμε είναι απευθείας από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας μας. Ωστόσο, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά μ’ εσάς από άλλες πηγές.

Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Παροχή και συντήρηση της Υπηρεσίας
 • Ειδοποίηση για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
 • Φροντίδα και υποστήριξη πελατών
 • Παροχή ανάλυσης ή πολύτιμων πληροφοριών για τη βελτίωση της Υπηρεσίας
 • Παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας
 • Εντοπισμός, πρόληψη κι αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
 • Απάντηση σε ερωτήσεις και προσφορά υποστήριξης
 • Βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών
 • Επιβολή των όρων και των πολιτικών
 • Προστασία από κακοποίηση και κακόβουλους χρήστες
 • Απάντηση σε νομικά αιτήματα και αποφυγή βλαβών
 • Εκτέλεση και λειτουργία της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών μας

Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας, την τοποθεσία που βρίσκεστε στον κόσμο κι το αν ισχύει ένα από τα ακόλουθα:

 • Έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει όταν η επεξεργασία των Προσωπικών Πληροφοριών υπόκειται στο νόμο περί προστασίας του καταναλωτή της Καλιφόρνια ή στον ευρωπαϊκό νόμο περί προστασίας των δεδομένων.
 • Η παροχή πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση συμφωνίας μ’ εσάς ή / και για τυχόν προ-συμβατικές υποχρεώσεις της.
 • Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκεισθε.
 • Η επεξεργασία σχετίζεται με έργο που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή για την άσκηση δημόσιας εξουσίας που μας έχει ανατεθεί.
 • Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτους.

Σημειώστε ότι σύμφωνα με ορισμένες νομοθεσίες μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες μέχρι να αντιταχθείτε στην επεξεργασία αυτή (με την εξαίρεσή σας), χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε στη συναίνεση ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις ακόλουθες νομικές βάσεις παρακάτω. Θα χαρούμε να διευκρινίσουμε την ειδική νομική βάση που ισχύει για την επεξεργασία και ειδικότερα κατά πόσον η παροχή Προσωπικών Πληροφοριών αποτελεί συμβατική ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση για σύναψη σύμβασης.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για τη διαχείριση των παραγγελιών και την αποστολή των προϊόντων μας προς εσάς, βασίζεται στην εκτέλεση σύμβασης.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς μάρκετινγκ ή / και προωθητικών ενεργειών, βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Σε όσες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αποστέλλοντας email στο hello@aminoanimo.com.
Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή / και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας που σχετίζονται με τη συναλλακτική μας σχέση για δύο (2) χρόνια, προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για τις φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που έκαναν εγγραφή στα newsletters (ή / και τις προωθητικές ενέργειες) μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters (ή / και προωθητικό υλικό).

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι κατάλληλα, επαρκή και περιορίζονται στις ανάγκες και τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται. Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που εγγυάται την ακρίβεια, τη συνεχή επικαιροποίηση και ασφάλειά τους, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημία. Όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

 • H βάση δεδομένων μας και τα προσωπικά σας δεδομένα που περιέχονται σε αυτήν, προστατεύονται με σύστημα ελέγχου πρόσβασης (access control).
 • Χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή / και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη.
 • Πρωτόκολλο ασφαλείας SSL Certificate/Secure Socket Layers το οποίο επιτρέπει την ασφαλή σύνδεση μεταξύ της ιστοσελίδας και του browser εξασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές και αποτρέποντας τις κακόβουλες ενέργειες. Το πιστοποιητικό SSL είναι ένα ψηφιακό πιστοποιητικό με το οποίο πραγματοποιείται έλεγχος ταυτότητας του ιστοτόπου και στη συνέχεια κρυπτογράφηση των πληροφοριών που στέλνονται στον server στον οποίο φιλοξενείται το site. Μέσω της ισχυρής κρυπτογράφησης που παρέχει ένα πιστοποιητικό SSL, τα δεδομένα των πελατών διατηρούνται με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
 • Όσον αφορά στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω τρίτων φορέων, όπως τραπεζικά ιδρύματα, αλλά και ιδιωτικούς φορείς σαν το PayPal, για τη διασφάλιση των στοιχείων του πελάτη (προσωπικά στοιχεία, στοιχεία καρτών) ευθύνη έχουν οι συγκεκριμένοι φορείς.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε κι απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να μην τα χρησιμοποιούν γι’ άλλους σκοπούς.

Χρησιμοποιούμε τις εξής κατηγορίες τρίτων παρόχων υπηρεσιών:

 • Πάροχος υπηρεσιών courier
 • Πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης παραγγελιών μέσω e-shop

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς δεν μεταφέρονται ούτε μεταποιούνται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (“ΕΟΧ”).

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε. Επιπλέον, υπό τις προϋποθέσεις που τίθενται από τη νομοθεσία, έχετε τα εξής δικαιώματα:

 • Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής (σε ορισμένες περιπτώσεις) των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και δικαίωμα να διαβιβαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλη εταιρεία.
 • Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
 • Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Αν δεν γνωρίζετε ποια είναι η αρμόδια εποπτική αρχή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο hello@aminoanimo.com.

Μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που διατηρούμε σχετικά μ’ εσάς στις βάσεις δεδομένων μας. Θα σας παράσχουμε όλες τις λεπτομέρειες που έχουμε για εσάς, τόσο online όσο κι εκτός σύνδεσης, κατόπιν αιτήματος.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι σωστά κι ενημερωμένα. Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να διορθώσουμε ή να αφαιρέσουμε πληροφορίες που νομίζετε ότι είναι ανακριβείς. Αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στο hello@aminoanimo.com.

Οποιεσδήποτε αιτήσεις άσκησης δικαιωμάτων χρήστη μπορούν να απευθύνονται στον κάτοχο του e-shop μέσω email στο hello@aminoanimo.com. Αυτά τα αιτήματα μπορούν να ασκηθούν δωρεάν και θα τα παραλάβει ο Διαχειριστής το συντομότερο δυνατό.

A. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ
Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, το οποίο λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας https://www.aminoanimo.com, έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο που να διασφαλίζει την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών που περιηγούνται στο περιβάλλον της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην κείμενη Νομοθεσία και ειδικότερα στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 «για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων». Στο πλαίσιο αυτό υιοθετούμε κι εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που μας επιτρέπουν να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία τίθενται υπό επεξεργασία όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας ή όταν πραγματοποιείτε αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο πλαίσιο αυτό οι παρόντες όροι χρήσης αναλύουν την πολιτική μας ως προς τη χρήση των cookies.


B. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΙΔΗ COOKIES ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στη συσκευή την οποία χρησιμοποιεί ο χρήστης, είτε προσωρινά (session cookies), είτε μόνιμα (persistent cookies), και περιέχουν πληροφορίες αναφορικά με την περιήγηση σε μία ιστοσελίδα. Τα cookies είναι σημαντικά για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που είναι πιθανό να ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους με βάση τις προηγούμενες επιλογές τους. Τα είδη cookies που χρησιμοποιούμε κατηγοριοποιούνται ως ακολούθως:

 • Cookies τα οποία είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και την περιήγηση του χρήστη στην ιστοσελίδα μας.
 • Cookies τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να επαληθεύουν τα στοιχεία τους και να έχουν πρόσβαση στον προσωπικό τους λογαριασμό.
 • Cookies τα οποία μας επιτρέπουν να γνωστοποιούμε εξατομικευμένες προσφορές στους χρήστες μας με βάση τα ενδιαφέροντά τους.
 • Cookies τα οποία επιτρέπουν τη συλλογή στατιστικών δεδομένων (πχ. αριθμό επισκέψεων).
 • Λειτουργικά Cookies τα οποία επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να ανασύρει τις προηγούμενες επιλογές των πελατών (όπως όνομα χρήστη, γλώσσα, κτλ.)
 • Cookies Διαφήμισης τα οποία μας βοηθούν στο σχεδιασμό πολιτικών marketing, προκειμένου να προβάλλουμε και να προωθούμε προϊόντα τα οποία είναι συμβατά με τις προτιμήσεις των πελατών μας.
 • Cookies Κοινωνικών Δικτύων τα οποία είναι απαραίτητα για την αλληλεπίδραση των λογαριασμών των πελατών στα κοινωνικά δίκτυα με την ιστοσελίδα μας. Χρησιμεύουν παραδείγματος χάριν για να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν είναι απαραίτητα για την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.


Γ. ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES

I. Τα Cookies είναι σημαντικά για την πραγματοποίηση διάφορων ενεργειών μέσω της ιστοσελίδας μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως ειδικότερα:

 • Υποβολή, ακύρωση, τροποποίηση παραγγελιών
 • Πραγματοποίηση πληρωμών για προϊόντα που επιλέγονται μέσω του e-shop
 • Δημιουργία λογαριασμού χρήστη, αλλαγές password (κωδικού χρήσης), απρόσκοπτη είσοδος κι έξοδος του χρήστη από το λογαριασμό του, χρήση των επιμέρους λειτουργιών του λογαριασμού χρήστη
 • Υποβολή παραγγελιών κι επεξεργασία πληρωμών για χρήστες οι οποίοι επιλέγουν να πραγματοποιήσουν αγορές ως guests, δηλαδή χωρίς να εγγραφούν ως μέλη
 • Δημιουργία εξατομικευμένου περιβάλλοντος για τους χρήστες

II. Τα Cookies μας επιτρέπουν να καταγράφουμε τις δραστηριότητες των χρηστών, το οποίο μας βοηθά να:

 • Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, προσαρμόζοντας τις εμπορικές μας πολιτικές στις ανάγκες των πελατών μας.
 • Επιδεικνύουμε προϊόντα τα οποία ταιριάζουν με τις προτιμήσεις των πελατών μας, βάσει του ιστορικού των περιηγήσεών τους στην ιστοσελίδα μας.
 • Συλλέγουμε δεδομένα τα οποία είναι ενδεικτικά των τάσεων που ακολουθούν οι πελάτες μας.

III. Τα Cookies μας επιτρέπουν επίσης να:

 • Ταυτοποιούμε τις συσκευές μέσω των οποίων οι χρήστες περιηγούνται στην ιστοσελίδα μας.
 • Αντιμετωπίζουμε έγκαιρα τεχνικά ή άλλα προβλήματα που ενδέχεται σπάνια να αντιμετωπίσουν οι χρήστες μας όταν χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας.
 • Βελτιώσουμε το σχεδιασμό της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

IV. Μέσω της ιστοσελίδας μας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να μεταφερθεί στο λογαριασμό μας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το Youtube ακολουθώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους. Όταν περιηγείται στους συγκεκριμένους λογαριασμούς, ο χρήστης συναινεί στη χρήση των cookies που χρησιμοποιoύν τα συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Δ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ COOKIES
Η διαφανής ενημέρωση των χρηστών μας σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα cookies, καθώς και η γνωστοποίηση της διαθέσιμης επιλογής για αποδοχή ή απόρριψη της χρήσης τους αποτελεί σημαντικό τμήμα της γενικότερης πολιτικής μας γύρω από τα cookies, καθότι επιθυμούμε οι χρήστες μας να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας ανεμπόδιστα γνωρίζοντας τις διαθέσιμες επιλογές παραμετροποίησης. Έτσι λοιπόν, όταν περιηγείστε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα μας, στο κάτω μέρος της οθόνης σας εμφανίζεται ένα μήνυμα από την ιστοσελίδα μας με το ακόλουθο περιεχόμενο: “Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να εξαιρεθείτε”. Επιλέγοντας «Αποδοχή», αποδέχεστε τους όρους χρήσης cookies. Πατώντας «Απόρριψη», έχετε τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε την περιήγησή σας, επιλέγοντας ποια cookies θα παραμείνουν απενεργοποιημένα. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τα cookies ακολουθώντας τα αντίστοιχα βήματα κι οδηγίες από τον Web Browser που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι μία σειρά από λειτουργίες και δυνατότητες που παρέχονται από την ιστοσελίδα μας δεν θα είναι διαθέσιμες στην περίπτωση που επιλέξετε να απενεργοποιήσετε ορισμένα cookies, όπως ενδεικτικά:

 • η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και στις επιλογές χρήστη
 • η δυνατότητα να υποβάλλετε παραγγελίες
 • η δυνατότητα να πραγματοποιείτε πληρωμές για προϊόντα που επιλέγετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Γι’ αυτούς τους λόγους συνιστούμε να αποδέχεστε την Πολιτική cookies που εφαρμόζουμε, δεδομένου ότι η επιχείρησή μας έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα κι εφαρμόζει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να διασφαλίσει ότι η χρήση της ιστοσελίδας είναι απόλυτα ασφαλής και ότι τα δεδομένα των πελατών παραμένουν αποθηκευμένα σε ασφαλή μορφή, ώστε να εκμηδενίζονται οι πιθανότητες παραβιάσεων δεδομένων.

Οι φορείς εκμετάλλευσης αυτού του ιστοτόπου λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ως εμπιστευτικά και σύμφωνα με τους νόμιμους κανονισμούς προστασίας δεδομένων και μ’ αυτήν την πολιτική απορρήτου.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συλλέγονται διάφορα προσωπικά δεδομένα. Προσωπικά δεδομένα είναι οποιεσδήποτε πληροφορίες με τις οποίες θα μπορούσατε να προσδιοριστείτε προσωπικά. Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε. Εξηγεί επίσης πώς και για ποιο σκοπό συμβαίνει αυτό.

Διασφαλίζουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε διακομιστές υπολογιστών σε ελεγχόμενο, ασφαλές περιβάλλον, προστατευμένο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Διατηρούμε εύλογες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές διασφαλίσεις σε μια προσπάθεια να προστατεύσουμε από τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση και αποκάλυψη των Προσωπικών Πληροφοριών υπό τον έλεγχο και την επιμέλεια.

Ωστόσο, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου ή του ασύρματου δικτύου. Ως εκ τούτου, ενώ επιδιώκουμε να προστατέψουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία, αναγνωρίζετε ότι (i) υπάρχουν περιορισμοί της ασφάλειας και του απορρήτου του Διαδικτύου, οι οποίοι είναι πέρα από τον έλεγχό μας, (ii) δεν είναι εγγυημένη η ασφάλεια, η ακεραιότητα και το απόρρητο των πληροφοριών και των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ εσάς και της Ιστοσελίδας μας, και (iii) οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες και δεδομένα μπορούν να προβληθούν ή να παραβιαστούν κατά τη διαμετακόμιση από έναν τρίτο, παρά τις καλύτερες προσπάθειες.

Σημειώστε ότι τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω του Διαδικτύου (π.χ. μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας) ενδέχεται να υπόκεινται σε παραβιάσεις ασφαλείας. Η πλήρης προστασία των δεδομένων σας από την πρόσβαση τρίτων δεν είναι δυνατή.

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστοτόπους που δεν διαχειριζόμαστε εμείς. Εάν κάνετε κλικ σ’ ένα σύνδεσμο άλλου ιστότοπου, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτό. Συνιστούμε να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτου μέρους.

Δεν συλλέγουμε εσκεμμένα οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Εάν είστε κάτω από την ηλικία των 13 ετών, παρακαλούμε μην υποβάλετε καμία Προσωπική Πληροφορία μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας μας. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση του Διαδικτύου των παιδιών τους και να βοηθούν στην επιβολή της παρούσας Πολιτικής, προτρέποντας τα παιδιά τους να μην παρέχουν ποτέ προσωπικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας χωρίς την άδειά τους.

Εάν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι ένα παιδί κάτω των 13 ετών μάς έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας ή της Υπηρεσίας μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email hello@aminoanimo.com. Πρέπει επίσης να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να συναινέσετε στην επεξεργασία των Προσωπικών Πληροφοριών σας στη χώρα σας (σε ορισμένες χώρες ενδέχεται να επιτρέψουμε στο γονέα ή τον κηδεμόνα σας να το πράξουν εκ μέρους σας).

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την πολιτική μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σ’ αυτήν τη σελίδα. Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μέσω μιας προειδοποιητικής ειδοποίησης σχετικά με την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη της αλλαγής και την ενημέρωση της «ημερομηνίας ισχύος» στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει αυτήν την Πολιτική και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα ή τις Υπηρεσίες της, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτήν την Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους αυτής της Πολιτικής, δεν έχετε εξουσιοδότηση να χρησιμοποιείτε ή να έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και στις Υπηρεσίες της.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά μ’ αυτήν την Πολιτική ή επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα που αφορά τα ατομικά δικαιώματα και τα Προσωπικά σας Στοιχεία, μπορείτε να στείλετε email στο hello@aminoanimo.com.