ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Εσύ γνωρίζεις ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης για το δικό σου τρόπο ζωής; Αν όχι, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και το ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ θα σου δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!

Αν υποθέσουμε ότι ο οργανισμός μας είναι το «σπίτι» μας, οι πρωτεΐνες είναι οι τοίχοι και τα αμινοξέα τα τούβλα. Μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν αν υπήρχε έλλειψη ή πληθώρα τούβλων; Τόσο σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή πρόσληψη πρωτεΐνης στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής!

Σημείωση: Οι υπολογισμοί που παρέχονται μέσω της συγκεκριμένης φόρμας αναφέρονται στην πρόσληψη πρωτεΐνης από το σύνολο της διατροφής και είναι κατάλληλοι για υγιείς, μη εγκύους ενήλικες ηλικίας 19 ετών κι άνω. Οι αθλητές μπορεί ν’ απαιτούν υψηλότερη θερμιδική πρόσληψη για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Οι υπολογισμοί θερμίδων βασίζονται στις εξισώσεις εκτίμησης των Mifflin-St Jeor. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ CDC ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Η σύσταση καθορίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα οποία συμβουλεύουν τους ενήλικες να λαμβάνουν το 10% – 35% των ημερήσιων θερμίδων τους από πρωτεΐνη.

Η σύσταση καθορίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες της Αμερικανικής Διαιτολογικής Ένωσης (ADA), η οποία δηλώνει ότι ένας υγιής ενήλικας πρέπει να καταναλώνει από 0,8 g έως 1,0 g πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους.

Ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός ή Μεταβολικός Ρυθμός Ηρεμίας είναι ο αριθμός των ημερήσιων θερμίδων που απαιτούνται για τη διατήρηση των βασικών λειτουργιών του οργανισμού σε κατάσταση ηρεμίας.

Ο Ενεργός Μεταβολικός Ρυθμός δείχνει τον αριθμό των ημερήσιων θερμίδων που χρειάζεται το σώμα ανάλογα με τη δραστηριότητα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!

Έχεις επιπλέον ανάγκη σε πρόσληψη πρωτεΐνης; Ανακάλυψε τις οργανικές πρωτεΐνες AMINO AMINO και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου καθημερινότητα.