ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΩΡΟ* 1 ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ dri-fit μπλούζα αξίας 18€ σε αγορές άνω των 60€ (*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

ΓΙΑΤΙ ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ =
Όλα τα καλά (καθαρή, αγνή πρωτεΐνη)
χωρίς τα κακά (τοξίνες, trans λιπαρά, βλαβερές ουσίες) των ζωικών τροφών.

100% φυσικές πρώτες ύλες, όπως αμύγδαλα, αρακάς, ηλιόσπορος, κολοκυθόσπορος, ρύζι και φάβα

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες πρωτεΐνες στον κόσμο, ξέραμε ότι έπρεπε να εξελίξουμε τον τρόπο παραγωγής, αλλά και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας. Γι’ αυτό στραφήκαμε σε 100% φυσικές πρώτες ύλες, όπως αμύγδαλα, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα.

VEGAN ΠΡΩΤΕΪΝΗΖΩΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ (WHEY)
Πλήρες προφίλ αμινοξέων
Πέψη
Φυτικές ίνες
Αντιοξειδωτικά
Λακτόζη
Trans Λιπαρά
Βιωσιμότητα

«Χτες ήμουν έξυπνος και γι’ αυτό ήθελα να αλλάξω τον κόσμο.
Σήμερα είμαι σοφός και γι’ αυτό αλλάζω τον εαυτό μου»
Rumi

βλέποντας τον κόσμο να αλλάζει, δεν μπορούμε παρά να αλλάζουμε κι εμείς!

Εστιάζοντας στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και δίνοντας έμφαση στην καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη διατροφή, επιλέξαμε φυτικά συστατικά, τα οποία, συγκριτικά με τα ζωικά των πρωτεϊνών ορού γάλακτος (whey proteins), παρουσιάζουν εξαιρετικά αυξημένο προφίλ φυτικών ινών κι αντιοξειδωτικών και σημαντικά χαμηλότερο προφίλ κορεσμένων λιπαρών, χωρίς να υστερούν στα απαραίτητα αμινοξέα. Αποφεύγοντας τα ζωικά παράγωγα, μηδενίσαμε και την περιεκτικότητα σε λακτόζη, ένα είδος σακχάρου που δυσκολεύει τη διαδικασία της πέψης.

Με γνώμονα το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους της γης, οι vegan πρωτεΐνες αποτελούν τον πιο βιώσιμο τρόπο διατροφής, περιορίζοντας τη μαζική κτηνοτροφία και τις τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα που αυτή επιφέρει στην ατμόσφαιρα. Φανταστείτε πως αν σταματούσαμε τη μαζική εκτροφή ζώων αύριο, θα μπορούσαμε να δώσουμε μια αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας. Για να καταλάβετε το πώς, σκεφτείτε πόσους ανθρώπους θα μπορούσαν να θρέψουν όλοι οι τόνοι φυτών και καρπών που δεν θα πήγαιναν πια στα 70 δισεκατομμύρια ζώα εκτροφής που υπάρχουν στον πλανήτη!

Βλέποντας τον κόσμο να αλλάζει, δεν μπορούμε παρά να αλλάζουμε κι εμείς! Η εξέλιξή μας βασίζεται στην επιβίωσή μας και για την επιβίωσή μας χρειάζεται να γίνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε επίπεδο!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

Τροφοδότησε το ταξίδι σου προς την ευεξία με τις κορυφαίες μας φυτικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO. Η πορεία σου προς μία καλύτερη διατροφή κι έναν πιο δυνατό εαυτό ξεκινά εδώ!